Tudtad, hogy Kate Hudson is szerepelt a Reszkessetek, betörők! 2-ben?

A színésznő még gyerekként statisztált a karácsonyi mozi egyik leghíresebb jelenetében. Nem hiszed el, mennyi jogdíjat kap a szereplése után!

A tavalyi színészsztrájk idején gyakran volt téma, hogy egyéb bevételek híján a színészek csak a jogdíjaikat kapják, amely csekkek olyan horribilis összegekről szóltak, mint például Mandy Moore esetében 81 cent – ami még mindig kész vagyon az Abbott Általános Iskola című sorozatból ismert William Stanford Davis 3 centjéhez képest.

A gyerek Kate és Oliver Hudson szüleik, Goldie Hawn és Kurt Russell társaságában, a háttérben Don Johnson és Melanie Griffith. A legfiatalabb gyermek a képen vélhetően Wyatt Russell, Hawn és Russell közös fia. Forrás: Bob Riha, Jr. / Getty Images


A sztrájknak már szerencsére vége, de a téma ismét felmerült, méghozzá Kate és Oliver Hudson Sibling Revelry című podcastjében, amelyben vendégüket, Joey Lawrence-t kérdezgették a témáról (aki a gyerekkorában forgatott reklámok után kapja a mai napig a „busás” jogdíjakat), és ennek kapcsán Kate Hudson is megosztotta a tapasztalatait – méghozzá egy olyan filmmel kapcsolatosan, amelyről a legtöbbünknek fogalmunk sem volt, hogy szerepelt benne.

Az 1992-es Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című karácsonyi moziról van szó, amelynek Hudson abban a jelenetében szerepel, amikor Kevin és hasonló korú rokonai egy templomi kórusban énekelnek,

Buzz pedig csúnyán megszívatja a főhőst, aminek végzetes következményei lesznek a berendezésre nézvést.


„Még mindig kapom a jogdíjakat a Reszkessetek, betörők! 2. után, amiért énekeltem a kórusban.

Időnként megdobnak 10 centtel, mivel én is benne voltam az énekkaros jelenetben”

– magyarázta a színésznő, aki a forgatás idején 12 éves volt, szóval a fenti jelenetben egy kiskamasz Kate Hudsont keressetek. És hogy könnyebb legyen a dolgotok, mutatunk egy fotót is a későbbi sztárról 10 éves korában. Mondjuk nekünk így sem sikerült a feladat, de azért nektek jó vadászatot!


(via Uproxx)


Nyitókép forrása: Vivien Killilea / Getty Images for Netflix.