Új fotó jött ki Dwayne Johnson gigaszörnyes akciófilmjéhez

Katasztrófamozit csinált a Rampage videojátékból: egy óriásgorilla és egy vérfarkas veri szét benne a várost!

Az USA Today hozta le az első jelenetfotót Dwayne Johnson legújabb akciófilmes zúzdájáról, a Rampage-ről, ami nálunk Rampage - Tombolás és rombolás címmel fog mozikba kerülni 2018-ban. Íme:

A film a Rampage nevű, kultikus 1986-os játéktermi videojátékot dolgozza fel: ebben a King Kong-szerű George-dzsal, a Godzilla-klón Lizzie-vel és egy Ralph nevű, óriás farkasemberrel kell szétverni a toronyházakat és lezúzni a ránk támadó katonai helikoptereket.

A filmben a sztori kicsit módosult: Dwayne Johnson egy orvvadászok ellen harcoló, ruandai kommandóscsapat tagja lesz, akinek a legjobb barátja nem más, mint George, az albínó óriásgorilla. George-on azonban, akárcsak két társán, egy aligátoron és egy farkason, gonosz tudósok hajtanak végre gonosz kísérleteket, és olyan szérumokat adnak be nekik, amitől megnő az erejük, a gyorsaságuk, a méretük – és az agressziójuk is. Így most George el akarja pusztítani a világot, és egyedül Dwayne Johnson segíthet, mert ő igazából nem megölni akarja a gigantikus vadállatot, hanem megmenteni a szérum kártékony hatásától.

Dwayne Johnson és a Rampage rendezője, a Törésvonalat is jegyző Brad Peyton rengeteg zúzást és gigantikus szörnyeket ígérnek: az akciójeleneteket napi 12-14 órán át forgatták, Lizzie, az óriáskrokodil pedig akkora lesz, mint egy focistadion! Magyarországi premier: 2018. április 19. (via Geektyrant)