Újabb bollywoodi sztár halt meg

Sushant Singh Rajput mindössze 34 éves volt. Ő volt a bollywoodi mozi egyik feltörekvő csillaga. Rövid időn belül Rajput a negyedik indiai sztár, aki életét vesztette.

A sztárt mumbai-i, bandrai otthonában találták holtan. Az első jelentések szerint öngyilkosságot követett el, de a rendőrség még nyomoz a haláleset ügyében.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sushant Singh Rajput többé nincs közöttünk.

Arra kérjük a rajongókat, hogy őrizzék meg emlékét, és ünnepeljék az életét és a munkásságát, ahogy eddig is tették. A médiát pedig arra kérjük, hogy tartsák tiszteletben a gyász nehéz pillanatában a magánélet szentségét” – olvasható Rajput stábjának hivatalos közleményében.

Forrás: Azhar Khan / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

 

A 2008-ban a Kis Desh Mein Hai Meraa Dil című sorozattal befutott Sushant Singh Rajput volt a bollywoodi mozi egyik feltörekvő csillaga. Később egy másik népszerű szériában, a Pavitra Rishta címűben is szerepelt. 2013-ban nagyjátékfilmben is debütált: ez volt a magyarul is elérhető Életem nagy hibái. Legközelebb a Csillagainkban a hiba indiai remake-jében, a Dil Becharában láthatta volna a helyi közönség, csak a koronavírus miatt a filmet mégsem mutatták be.

 

 

Rajput korábbi menedzsere, Disha Salian egy héttel a színész előtt halt meg, öngyilkosság következtében. Rajput maga állítólag depresszióban szenvedett. Az indiai filmgyártás mostanában sok veszteséget élt át: április végén kevesebb mint 24 óra leforgása alatt elhunyt két bollywoodi legenda, az 53 éves Irrfan Khan (Pi élete) és a 67 éves Rishi Kapoor is. Tavaly év végén pedig egy másik fiatal bollywoodi sztár, a 37 éves Kushal Punjabi távozott. Az ő haláláról végérvényesen bebizonyosodott, hogy öngyilkosság volt.


(via Independent)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.