Újabb mókás jelenetfotó jött ki a plázában rosszfiúkat fenyítő Csodanőről!

Gal Gadot látványosan lubickol a szuperős szerepben, többek között ezért is várja mindenki a Wonder Woman 1984-et!

A nyomtatott Entertainment Weekly magazin után a Total Film is leközölt egy exkluzív jelenetfotót a '80-as években játszódó Wondar Woman 1984-ből: ez a kép is abból a jelenetből van, ahol Diana hercegnő, az örökifjú harcos amazon (Gal Gadot) megfegyelmezi a plázában randalírozó bűnözőket:

A filmet Patty Jenkins rendezte, és ő az egyik forgatókönyvíró is. A történet a címben szereplő évben, 1984-ben játszódik, ami nemcsak a mostanság divatos retró kikacsintásokat teszi lehetővé, de azt is, hogy a valamilyen úton-módon feltámasztott Steve Trevor (Chris Pine), Wonder Woman szerelme, akibe Diana még az első világháború idején habarodott bele, lépten-nyomon rácsodálkozhat majd az övtáskákra, a walkmanekre, a számítógépekre és úgy egyáltalán, a futurisztikusan modern '80-as évekre!

és szükség is lesz ezekre a vidám pillanatokra a filmben, mivel azt már most tudni lehet, hogy a hidegháború lesz a fő témája. Wonder Woman új ellenfele viszont nem egy szovjet mesterkém lesz, hanem Dr. Barbara Minerva (Kristen Wiig), aki képes gepárdnővé átalakulni. De  felbukkan majd a filmben Maxwell Lord, a DC-képregények ördögi üzletembere is, akit Pedro Pascal alakít. Alig várjuk a június 4-i premiert! (via GamesRadar)