Újabb szereplő csatlakozott az Az 2 impozáns stábjához

Jessica Chastain és James McAvoy mellé a sorozatveterán Teach Grantet is leigazolták.

A sorozatveterán Teach Grant is benne lesz a 700 millió dollárt kaszáló Az hasonlóan ígéretes folytatásában, a 2019. szeptember 6-án mozikba kerülő Az 2-ben. A forgatás idén nyáron megkezdődik, a történetben Grant alakítja a kötekedő Henry Bowers felnőtt énjét, a Mély harapás című horrorvígjáték főszereplője, Jess Weixler lesz a filmbéli felesége.

A gyerekszereplők természetesen a második részben is feltűnnek majd flashback jelenetekben, de a fókusz itt már inkább az idősebb karaktereiken lesz, akiknek igen különbözően alakult az életútjuk. Mike például (akit az „Old Spice-fickó”, azaz Isaiah Mustafa alakít majd) nemcsak a könyvek rabja lett, hanem a drogoké is, és teljesen beleőrült már a Derryben megtörtént gyilkossági ügyekbe. Az ő vezetésével fog a többi szereplő is megtudni egy ősi indián szertartás közben, hogy az ördögi vigyorú Pennywise valójában egy eónokkal ezelőtt ideköltözött, ősi gonosz.

idén májusban James Ransone is csatlakozott a stábhoz: ő fogja alakítani a felnőtt Eddie Kaspbrakot, akinek a gipszén a Loser, azaz lúzer feliratot végül Lover-re, azaz szeretőre javította át Beverly, akinek az idősebb énje Jessica Chastain lesz. Korábban azt is bejelentették a készítők, hogy Billt és Richie-t felnőttként James McAvoy és Bill Hader alakítja, Andy Bean és Jay Ryan lesz Eddie és Ben. A második rész rendezője az első Azt is jegyző Andres Muschietti, a gyilkos bohócot természetesen most is Bill Skarsgard alakítja majd. (via Variety)