Újabb Trónok harca-sztár csatlakozik a Marvel univerzumhoz

Már az is kiderült, melyik filmben fog szerepelni a Havas Jonként híressé vált Kit Harington: ugyanabban, amiben kollégája, az annak idején Robb Starkot alakító Richard Madden.

Korábban többször írtunk róla, hogy a Disney/Marvel egy újabb Marvel képregény, a The Eternals alapján fejleszt egy filmet, ami potenciálisan olyan gazdaggá is bővülhet, mint a Bosszúállók filmek, hiszen a világa kvázi önálló univerzumként működik a Marvelen belül. Az elmúlt hétvégén pedig Kevin Feige Marvel-elnök egy újabb sztárt jelentett be, aki csatlakozik a már eddig is hatalmas neveket felvonultató produkcióhoz.

Chloé Zhao rendezése egy Jack Kirby által még 1976-ban megalkotott szuperhőscsapatról fog szólni, amely csupa nagyhatalmú, kozmikus lényből áll (érdekesség, hogy maga a Marvel-univerzum főgonosza, Thanos is egy Örökkévaló, továbbá, hogy itt fog debütálni a Marvel mozis univerzum első, nyíltan meleg szuperhőse).

Kit Harington. Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images

 

Az Örökkévalók ugyanis ahányan vannak, annyifélék, de szinte mindegyiküknek közös vonása, hogy daliás férfiak és gyönyörű nők, tudnak repülni, és olyannyira urai a saját sejtfelépítésüknek, hogy lényegében örök életűek; nagyon gyorsan regenerálódnak, erejük, ügyességük, kitartásuk emberfeletti. Többen is képesek közülük teleportálni, energianyalábokat lőni és kozmikus energiákat irányítani.

Kit Harington Dane Whitman, azaz a Black Knight (Fekete Lovag) szerepét kapta, és olyan sztárokhoz csatlakozik, mint Angelina Jolie (Thena), Salma Hayek (Ajak), Richard Madden (Ikaris) és Kumal Nanjiani (Kingo). A hírek szerint habár az Örökkévalók néhány tucatnyian vannak, a filmverzió közülük két figura, Sersi és Ikaris szerelmére fog koncentrálni. Sersit – szintén az elmúlt hétvégi bejelentés alapján – Gemma Chan (Kőgazdag ázsiaiak, Két királynő, Marvel Kapitány) fogja játszani. A filmet 2020. november 6-án mutatják be az amerikai mozik.


(via Variety)