Újra Csernák János hangján dörmög a jó öreg Indy – ELŐZETES!

Már csak két hónapot kell kibírni, és mozikban az Indiana Jones és a sors tárcsája, 25 percnyi megfiatalított Harrison Forddal. Addig is itt egy jó kis szinkronos trailer.

Alig két hónap van már csak hátra, és mozikba kerül az idei év egyik legjobban várt blockbustere, az Indy 5, ami idehaza az Indiana Jones és sors tárcsája magyar címet kapta. A kereken 80 éves Harrison Ford ezúttal is keresztbe-kasul bejárja a világot kincseket hajkurászva, és most is odacsördít az ostorával a gaz náciknak – bár a történet java része már nem is a második világháború előestéjén játszódik, hanem a '60-es években.

A film magyar forgalmazója, a Fórum Hungary pár órája közzétett egy új előzetest is, amelyben Harrison Ford örökös szinkronhangja, Csernák János kölcsönzi a kalapos régészprofesszor dörmögő baritonját.

 

 

No persze az élemedett korával maga Indy is viccelődik: nem akar ő már kincseket keresni, meg a háborút túlélt náci tisztekkel pofozkodni, nyugdíjazott professzorként inkább egy kis nyugalomra vágyik. Úgy tűnik, mintha az újabb világraszóló kalandok az 1960-as években már csak a kalapos régész régi cimboráját. Csakhogy felbukkan a színen egy elvetemült náci tiszt (Mads Mikkelsen) és egy másik nagypályás gézengúz (Antonio Banderas) is, akikkel gyaníthatóan régi elszámolni valója van hősünknek, ráadásul régi cimborája, Sallah is visszatér (a karaktert ezúttal is John Rhys-Davies alakítja), sőt, Indy bajkeverő unokahúga, Helena (Phoebe Waller-Bridge) is feltűnik a színen! A kis csapat ráadásul megneszeli, hogy az egykori náci tudósok beszivárogtak a NASA-ba, ám ott nem a rakétaprogramon dolgoznak, hanem az Egyesült Államok létét veszélyeztető összeesküvésben mesterkednek.

Érdekesség, hogy azokban a múltban játszódó jelenetekben, ahol Indy a második világháborúban akasztott tengelyt a Mads Mikkelsen által megformált náci tiszttel, CGI-technológiával fiatalították meg őt is és Harrison Fordot is. A rendező, James Mangold a Total Filmnek adott interjújában ráadásul nemrég elárulta, hogy

a film nyitójelenetében 25 percen keresztül láthatjuk a digitálisan megfiatalított Harrison Fordot!

(via Collider)