Újra együtt A Gyűrűk Ura sztárjai

A mini stábtalálkozót Orlando Bloom szervezte.

„Egy törp, egy varázsló és egy tünde bemennek egy bárba”

– írta viccesen a trilógiában Legolast alakító színész a vidám nosztalgiázós fotó mellé, amit megosztott az Instagram-oldalán. A fényképen rajta kívül a Gandalfot játszó Ian McKellen és Adam Brown látható, aki A hobbit-filmekben formálta meg az egyik törpöt, Orit.

a dwarf a wizard and an elf walk into a bar... #lotr

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés,

A találkozó apropója, hogy Bloom éppen a londoni West Enden játszik a Gyilkos Joe című darabban, amit a jelek szerint kollégái is megtekintettek (a színműből 2011-ben filmverzió is készült, Matthew McConaughey főszereplésével: Bloom ugyanazt a karaktert hozza színpadon, amit McConaughey a vásznon).

Az új fotó mindössze másfél héttel a sztár másik nosztalgiázós képe után került ki: akkor Bloom A Gyűrűk Ura-filmek Arwenjét alakító Liv Tylerrel pózolt, szintén a Gyilkos Joe-t reklámozandó.

„Csak egy pár tünde és egy kutyus”

– olvasható a fénykép mellett, amin a két színészen és egy imádni való uszkáron kívül egy Gyilkos Joe-plakátot is elhelyeztek.

just a pair of elves n a pup

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés,

Akinek ennyi nosztalgia nem lenne elég, és újra el kívánna merülni A Gyűrűk Ura világában, szintén örülhet, hiszen – ahogy arról többször írtunk – az Amazonnál giga költségvetésből készül egy öt évados sorozat a könyvek alapján.


(via NME)