Újra együtt a Trónok harca sztárjai

Daenerys Targaryen életének két meghatározó férfialakja, azaz Khal Drogo és Tyrion ismét összeállnak – ezúttal egy vámpíros film kedvéért.

Jason Momoa és Peter Dinklage egy Good Bad & Undead című vámpíros akció-kalandfilmben játszanak majd együtt, ami a Legendary berkeiben az idei Sundance-en Palm Springs című alkotásával nagyot dobbantó Max Barbakow rendezésében készül.

Mivel a projektet úgy jellemezték, mint amiben az Éjszakai rohanás találkozik Bram Stoker világával, az akció-, horror- és fantasyelemek minden bizonnyal a vígjátékkal keverednek majd benne. Maga a sztori is erre utal.

Jason Momoa és Peter Dinklage Momoa feleségével, Lisa Bonet-val egy Trónok harca premierbulin. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / Getty Images

 

A film főhőse az egyik utolsó vámpírvadász, Van Helsing (Dinklage), aki összeáll egy olyan vámpírral (Momoa), aki megfogadta, hogy nem gyilkol többet. Ketten együtt városról városra járnak, és azzal verik át a népeket, hogy Van Helsing pénzért mutogatja, ahogy leigázza a vámpírt. Amikor azonban kiderül, hogy vérdíjat tűztek ki a vérszívó fejére, menekülniük kell.

A Good Bad & Undead forgatókönyvét a Freddy vs. Jason, az új Péntek 13. és a Baywatch nagyjátékfilmes verziójának írópárosaként ismert Mark Swift és Damian Shannon jegyzi, Dinklage és Momoa pedig producerként is részt vesznek majd a munkálatokban.


(via The Hollywood Reporter)