Ütötték-vágták egymást a Harry Potter filmek sztárjai a forgatási szünetekben

Na jó, igazából csak pirospacsit játszottak. Nézd meg a cuki videót, közel húsz évvel ezelőttről!

Bűbájos felvételt tett közzé Instagram oldalán a Harry Potter filmekben egykor Draco Malfoyt alakító Tom Felton. A rövidke videón azt láthatjuk, ahogy két kis kollégájával szórakoztatják egymást a Harry Potter és a bölcsek köve forgatásán, a felvételek közti szünetben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Champion #Slytherin

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés,

Míg a gyerek Felton a kis Emma Watsonnal (Hermione Granger) pirospacsizik, Daniel Radcliffe (Harry Potter) a döntőbíró – ki más? A felvételt a színész „A Mardekár a bajnok” szöveggel osztotta meg, mivel a játékban neki sikerült szanaszét ütlegelnie Watson kezét, azaz ő nyert.

A bejegyzést a színésznő is kommentelte, és azt írta, hogy később, a videón már nem látható visszavágók során ő kalapálta el Feltont piros pecsenyében. Emma Watson és Tom Felton egyébként a közösen forgatott nyolc Harry Potter film után a mai napig szoros barátságot ápol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quick learner x

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés,

Nemrégiben például együtt vakációztak Dél-Afrikában, a színész pedig, szintén az Instagramon, meg is osztott egy közös fotót magukról, ami azt ábrázolja, hogy éppen gitározni tanítja a színésznőt. „Ügyes tanítvány” – írta a fotó mellé a 31 éves sztár.


(via Independent)