Válni akar Stallone felesége, vége a 25 éves frigynek

Jennifer Flavin modell és Sylvester Stallone 1997-ben házasodtak össze, azóta három lányuk is született.

25 év házasság után Sylvester Stallone és felesége elválnak: Jennifer Flavin már be is adta a válókeresetet Floridában. Falvin ráadásul azzal vádolta meg a férjét, hogy a Rocky és a Rambo sztárja „megdézsmálta a közös vagyonukat”.

Utóbbival kapcsolatban a Daily Mail azt írja, Stallone „a házastársi javak szándékos elherdálásában, kimerítésében és pazarlásában vett részt” (legalábbis az általuk megszerzett bírósági papírok szerint). A floridai törvények értelmében azonban a méltányosság azt diktálja, hogy a feleséget kárpótolják a házassági vagyon egyenlőtlen felosztása esetében.

Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

 

Jennifer Flavin azt is szeretné elérni, hogy a bíróság hivatalosan is tiltsa meg az egykori akciósztárnak azt, hogy vagyontárgyakat mozdítson ki a közös kasszából. Emellett kizárólagos jogot akar gyakorolni a Palm Beach-i házuk felett, amíg a válóper a bíróság bürokratikus útveszőtjében kanyarog.

Jennifer Flavin modell és Sylvester Stallone 1997-ben házasodtak össze, azóta három lányuk is született. Néhány rajongó már akkor kezdte gyanítani, hogy nincs rendben a házasságuk, amikor egy nemrégiben napvilágot látott kép tanúsága szerint Sly nemrég átrajzoltatta a bicepszén a felesége arcát ábrázoló tetoválását a Rockyból ismert kutyája, Butkus fotójára. Amikor a sztárt arról kérdezték, hogy miért fedte el a feleségét ábrázoló tintát, Stallone képviselője a következőket nyilatkozta a Daily Mailnek:

Stallone úrnak az volt a szándéka, hogy felfrissítse a feleségét, Jennifert ábrázoló tetoválást, azonban az eredmény nem volt kielégítő, és sajnos át kellett javítani.

Stallone hivatalos képviselője, Michelle Bega, a TMZ megkeresése után hivatalosan is közzétette a sztár kommentárját a válással kapcsolatban:

Szeretem a családomat. Barátságosan és bizalmasan kezeljük ezeket a személyes ügyeket.

(via TMZ)