Van egy színész, aki ideális Elon Musk lenne

A rajongók szerint a készülő életrajzi filmben csak egyvalaki jöhet szóba a Tesla vezérének szerepére.

Múlt héten jött a hír, miszerint életrajzi film készül az A24 gyártásában Elon Muskról Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A pankrátor, Fekete hattyú) rendezésében. Walter Isaacson magyarul is megjelent 615 oldalas könyve szolgál forrásként, amelyben a dél-afrikai gyermekkorától kezdve a viharos párkapcsolatain át Twitter ellentmondásos megszerzéséig minden benne van.

Film készül Elon Muskról, Darren Aronofsky rendezi

A forgatókönyv alapjául szolgáló életrajzi könyvet ugyanaz a Walter Isaacson írta, akinek a Steve Jobs-kötetéből is filmet forgattak.

Bővebben

 

Bár még nem jelentették be, hogy melyik színész kapja az 52 éves Musk szerepét Aronofsky filmjében, az internet népe szerint a szerepet Kevin Durand kanadai színészre kellene osztani, aki olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a The Strain – A kór, a Pillangó-hatás, a Légió, a Vasököl vagy az X-Men kezdetek: Farkas. És játszott az Aronofsky-féle Noéban, ami növelheti az esélyeit.

Kevin Durand erre a szerepre született"

- olvasható egy rajongói kommentben, utalva a Durand és Musk közötti fizikai hasonlóságra, de a két férfi közötti összehasonlítások valójában már azelőtt elkezdődtek, hogy a filmtervet bejelentették volna.

Volt, aki már 2021-ben petíciót indított volna azért, hogy Durand bújjon bele Musk bőrébe, míg valaki más 2020-ban az írta, hogy "Kevin Durandnak Elon Muskot kell játszania egy filmben. Ugyanebben az évben egy másik kommentben ez állt: "Csak agyalok a jövőről. Mai jóslatom: egy életrajzi film Elon Muskról, Kevin Duranddal a főszerepben.... ne feledd, itt hallottad először... ;)".

Többen felvetették azt az összeesküvés-elméletet is, hogy Musk és Durand valójában ugyanaz a személy. Már 2016-ban született egy ilyen komment:

Meg vagyok győződve arról, hogy Kevin Durand és Elon Musk klónok."

Musk a világ leggazdagabb embere, nettó vagyonát 223,8 milliárd dollárra becsülik. Ő a SpaceX vezérigazgatója, valamint a korábban Twitter néven ismert X Corp. elnöke és technológiai igazgatója. Emellett ő a vezérigazgatója a Tesla elektromos autógyártó vállalatnak is, amelyet 2002-ben alapított meg többedmagával.

Via: The Independent