Váratlan fordulat: Johnny Depp bántalmazással vádolja volt feleségét

Korábban épp Amber Heard volt, aki azt állította, Depp bántalmazta. Kiszivárogtak az exnejét perelő sztár beadványának részletei.

Március elején mi is megírtuk, hogy a színész beperelte volt feleségét, akivel 2017 elején vált el egy botrányos, végül peren kívüli megegyezéssel (és egy nagyobb összeg felajánlásával a nő javára) zárult jogi hercehurcát követően, melynek során a szintén színész Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta.

Akkor még arról szóltak a hírek, hogy Depp rágalmazás miatt perel, mivel Heard egy általa írt cikkben azt írta magáról, hogy családon belüli erőszak túlélője – bántalmazóját ugyan nem nevezte meg, a sztár mégis magára vélt ismerni, ezért 50 millió dollárt követel.

Forrás: John Shearer / WireImage / Getty Images

 

A most kiszivárgott papírok (a teljes 30 oldalas dokumentum itt érhető el) szerint azonban a rágalmazás mellett a színész számos más dologgal, köztük bántalmazással vádolja exét. Az iratokban az szerepel, hogy míg Depp ártatlanságát két rendőrjárőr, számos független tanú és 87 ipari kamera összes felvétele bizonyítja, addig pont Heard a bántalmazó.

Depp azt állítja, volt felesége például egy alkalommal úgy megdobta egy vodkásüveggel, hogy a jobb keze középső ujján felszakadt a bőr, a csontja pedig eltört, ami miatt sebészeti beavatkozásra volt szüksége. Heard ezenkívül állítólag több alkalommal megrúgta a férfit, volt, hogy megütötte, amikor az ágyban feküdt, az ellene irányuló támadásokat pedig csak eljátszotta (például kiabálni kezdett, hogy „ne bánts, Johnny”, amikor nem is történt semmi).

Forrás: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

 

Amber Heard ügyvédje korábban úgy reagált a keresetre, hogy ez is csak egy Depp kísérletei közül, hogy elhallgattassa védencét, ő azonban nem fog elhallgatni. „Mr. Depp legújabb akciója is csak azt bizonyítja, hogy

nem tud szembenézni az igazsággal, azaz saját erőszakos viselkedésével.

De míg ő az önpusztításba menekül, addig mi visszaverjük ezt a teljesen alaptalan vádaskodást, és véget vetünk az állandó rosszindulatú támadásoknak Mr. Depp részéről” – nyilatkozta Eric M. George.


(via NME)