Végre a főszereplő is feltűnik a Breaking Bad mozi új előzetesében

Ahogy közeleg a bemutató, egyre több minden derül ki Hollywood legjobban titkolt projektjéről.

Habár az El Camino: A Breaking Bad Movie október 11-én kerül fel a Netflixre, még mindig minimálisak a rendelkezésre álló információk róla. Mindössze annyit lehet tudni, hogy az eredeti sorozat showrunnere írta és rendezte, a szériához hasonlóan az új-mexikói Albuquerque-ben forgatták, és hogy Jesse Pinkman figurájára épül.

A szereplők közül azonban a Pinkmant alakító Aaron Paul mellett hivatalosan mindössze két másik színész részvételéről lehet tudni: Charles Bakeréről (Skinny Pete) és Matt Joneséről (Badger). Az alkotók már augusztus végén nyilvánosságra hoztak egy teaser trailert a filmhez, de a titkolózásnak megfelelően abban maga a főszereplő például még fel sem tűnt.

Emiatt is nagy ajándék most a rajongóknak, hogy a vasárnap esti Emmy-gálán bemutatott új egyperces kedvcsinálóban végre Pinkmant/Aaron Pault is megpillanthatjuk. De sok infót most sem kapunk a sztoriról. Azt már eddig is tudhattuk, hogy habár a sorozat lezárulta óta már hat év is eltelt, a nagyfilmes folytatás ott veszi fel a fonalat, ahol a széria abbamaradt: Jesse Pinkmant követhetjük, miután szerencsésen kiszabadult elrablói fogságából.

Az új teaserben pedig semmi mást nem láthatunk, mint azokat a pillanatokat, ahogy a frissen szökött, megviselt külsejű és meglehetősen felzaklatott Pinkman a kocsijában ül, és éppen az arról a leszámolásról szóló híreket hallgatja a rádióban, amit frissen élt át. Nemrégiben derült ki egyébként, hogy az El Camino: A Breaking Bad Movie nemcsak a Netflixre kerül fel, hanem egyetlen hétvégéig, október 11-től 13-ig Amerika-szerte negyven moziban is látható lesz.


(via IndieWire)