Végre kiderült, ki játssza Tarantino új filmjében a fiatal Polanskit

Már szinte ismerjük az Once Upon a Time in Hollywood teljes sztoriját és szereplőgárdáját, egy dolgot azonban egészen eddig homály fedett: ki a csoda játszhatja Sharon Tate, a brutális gyilkosság áldozatául esett színésznő férjét, Roman Polanskit.

Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Burt Reynolds, Dakota Fanning – már így is hihetetlen sztárszereposztást hozott össze Tarantino, és akkor még nem szól a fáma Tom Cruise-ról, akit állítólag szintén szeretne a rendező az új filmjében látni. (Talán az idősebb Polanskit még el is tudná játszani egy kis maszkmesteri rásegítéssel.)

balra: Roman Polanski 1977-ben rendőrségi letartóztatása után; jobbra: Rafal Zawierucha

 

Most újabb adalékot kaptunk a készülő filmhez: egy lengyel színész, bizonyos Rafal Zawierucha fogja alakítani Roman Polanskit, a Rosemary gyermeke rendezőjét, akit később több nő is megvádolt szexuális erőszakkal. Az egyik Samantha Gailey (ma Geimer) egy akkor még 13 éves kiskorú lány volt, akit a vád szerint a rendező leitatott, majd közösült vele. A rendezőt el is ítélték, de ő megszökött Amerikából, és még most sem tette be a lábát az kontinensre. Az eset 1977-ben történt, Tarantino filmje viszont 1969-ben játszódik.

 

via uproxx.com