Visszatér a Kerge kacsák, Emilio Estevezzel!

A szedett-vedett gyerek hokicsapat és botcsinálta edzőjük meséje hol máshol lenne majd látható, mint a Disney+-on, sorozat formájában…

„Egy kerge kacsa mindig kerge kacsa marad”

– mondta a Gordon Bombayt újra eljátszó színész a hírre reagálva. „Fel vagyok villanyozva, hogy 25 év után ismét beköthetem a jégkorimat, felhúzhatom Bombay edző dzsekijét és ismét eljátszhatom ezt az ikonikus szerepet a Kerge kacsák franchise egy vadonatúj fejezetében” – tette hozzá.

A Kerge kacsák folytatása napjaink Minnesotájában fog játszódni, ahol az egykor béna kutyaütőkből álló Kerge kacsák gyerek hokicsapat immár ütőképes társasággá fejlődött. Miután a 12 éves Evant (Brady Noon a Jó srácokból) kiteszik a Kerge kacsák közül, anyukájával együtt (Lauren Graham alakításában) elkezd szervezni egy saját konkurens csapatot, természetesen csupa ügyetlen résztvevővel.

Nem nehéz kitalálni, hogy mi következik ezután: az új csapat természetesen óriásit fejlődik, és méltó kihívója lesz a Kerge kacsáknak. A mi tippünk, hogy a lenézett, béna játékosokat ezúttal is az ügyvédből lett hokiedző, Gordon Bombay fogja sikerre vinni. A széria első évada tíz részből áll majd, és már el is kezdték forgatni, azt ugyanakkor nem tudni, mikor lesz a premier.

Emilio Estevez mellett a sorozatban visszatér az a Steven Brill is, aki az eredeti, 1992-es filmet, illetve a ’94-es és ’96-os folytatásokat írta. Brill – akit egyébként rendezőként is ismerhetünk, olyan filmeket dirigált, mint A kismenő, a Fúrófej Taylor vagy a Másnaposok szerencséje – ezúttal ötletgazdaként és forgatókönyvíróként vesz részt a projektben.


(via Variety)