Will Smith visszatér Budapestre

A sztár annyira megszerette fővárosunkat, hogy eljön itt forgatott filmje premierje alkalmából is.

Will Smith, valamint hazánkban forgatott akció/sci-fije, a Gemini Man rendezője, Ang Lee, továbbá producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén térnek vissza Budapestre a film megjelenése alkalmából (amelynek a magyar premierje egyébként majd csak október 10-én lesz).

Ahogy arról korábban mi is írtunk, tavaly a Gemini Man több jelenetét is Budapesten forgatták, a filmben így a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd.

Az idei, szeptember 24-től 26-ig tartó látogatás további részleteiről egyelőre nem áll rendelkezésre további információ – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

A Gemini Man – amiben Smith-en kívül Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong is szerepel – arról szól, hogy egy Henry Brogan nevű elit gyilkost hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki saját fiatalkori kiadásának tűnik, és a jelek szerint előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését...


(via UIP-Duna Film)