Bárány, Idill, Cosinus - Év végén újra Álomutazó - visszatér a szuperprodukció

December 22-23-án és 27- 28-án újra színpadon az Álomutazó című családi mesemusical.

A darab egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít.
Mikor, ha nem karácsonykor érdemes egy ilyen családi programot választani?

A főbb szerepeket Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Ábel Anita, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Hajdu Steve, Radics Gigi, Zséda és Varga Viktor játssza, a darabot Juronics Tamás rendezte, és a kiváló dalok tették feledhetetlenné, köszönhetően Rakonczai Viktornak és Orbán Tamásnak.

A történet főhőse Tomi, a tízéves kissrác egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág, az álmodás megmentéséért.

„Tavaly akkora volt az érdeklődés, olyan sok pozitív visszajelzést kaptunk és sokan jelezték, hogy sajnos lemaradtak róla, hogy úgy döntöttünk, idén újra műsorra tűzzük ezt az előadást” – mondja Illés Gabriella, a darabot életre hívó TulipánTündér Produkció vezetője. „És mi is mutathatná legjobban, hogy mennyire várja a közönségünk a mesemusicalt, hogy december utolsó előtti hétvégéjén három előadásunk már teltházas.


A szereposztás parádés, a látványvilág egyedi, a dalok egytől egyik slágerek lettek, a történet pedig rendkívül aktuális. Arról szól, hogy ma, amikor annyi minden van a világban, amit be kell fogadnunk, hogy mindig a maximumot kell hoznunk, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal. Nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk. Ezzel a mesével a profi szórakoztatáson túl az alkotók azt is szeretnék, hogy az előadás után a felnőttek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak és újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni, mint gyerekkorukban.

Helyszín: BOK (volt SYMA) csarnokban, részletes info az előadásról:
www.tulipantunder.hu