Családi kirándulás a MINIVERSUM-ban

Ha olyan programot kerestek, ahol a család minden tagja egyformán jól érezheti magát, akkor a MINIVERSUM-ban a helyetek!

A MINIVERSUM a világ egyik legnagyobb modellvasút kiállítása, ahol a 300 négyzetméteres interaktív terepasztalon Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei elevenednek meg százszoros kicsinyítésben. A minivilágban 14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény, működő közúti forgalom és kb. 5000 miniatűr figura kapott helyet. Ráadásul a terepasztal egyes elemeit és jeleneteit a csaknem 100 interaktív nyomógomb, irányítópanel, vagy érintőképernyő segítségével a látogatók is irányíthatják.

A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt. Legkisebb látogatóink a kiállítás felfedezése után a játszóházunkban kipróbálhatják a vonatokat és megépíthetik első makettjüket is, vagy részt vehetnek kézműves foglalkozásainkon és Ipad vonatozás programunkon. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban.

A téli időszámítás idején a MINIVERSUM-ban is leszáll az éj a minivilágra, és a terepasztalok egészen új arcukat mutatják meg. A 17 órakor kezdődő éjszakai világot bemutató élményről több mint 10.000 apró fényforrás – az épületek belső világítása, a köztéri lámpák valamint a járművek fénye – gondoskodik egyszerre.

www.miniversum.hu
1061 Budapest, Andrássy út 12.