Egy csók és más semmi a Thália Színházban

Október 12-től látható a Thália Színházban az Egy csók és más semmi, melyben Molnár Piroska egy szerencsétlen félreértés – egy ártalmatlannak tűnő füllentés – gyanútlan áldozatává válik.

Történetünk egy ügyvédi irodában kezdődik, központi figurája a sztárügyvéd, dr. Sáfrány (Vida Péter), akinek egyéb ügyei mellett válóperes kuncsaftjai is megsokasodtak. Mindenkinek valamilyen titka,
szeretője vagy egy jó kis pletykája van.

Sáfrány mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem.
Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is
alkalmatlan?

A szerzőt annyira elragadta a fantáziája, hogy törvényszéki aktákban keresett sztorit egy zenés komédiához. Csodálatos színpadi és filmsiker lett belőle.

Piroskához közel áll ez a műfaj, sok zenés darabban játszott már. „A színésznek egy ilyen előadásban játszani öröm. Kellemes a zenéje, szórakoztató a története, ami vonzza a közönséget.”

A művésznő a próbafolyamatot is élvezte. „Táncos-koreográfus rendezőnk van, így biztosított az előadás ezen része is. Az Egy csók és más semmi egész látványvilága, díszlete nagyon szép. A ruhák
eredetiek, a kornak megfelelőek – a közönség szereti, amikor egy ilyen darab színrevitelének megadják a módját és nem egy modern díszletbe helyezik. A forgószínpad nagy segítség, hiszen a helyszíneket nagyon gyorsan lehet változtatni. És persze a fiatalok, akik az idei évadtól hozzánk szerződtek,  borzasztó nagy erőbedobással, sok energiával játszanak – nagyon tehetségesek. Szóval, ezt az előadást jó játszani. Szeretjük az Egy csók és más semmit.”

Szereplők: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Molnár Piroska, Hevesi László, Mórocz Adrienn, Tamási Zoltán, Nagy Viktor, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Udvarias Anna, Tóth Eszter. Zenei vezető: Dinyés Dániel. Az előadás rendezője Juronics Tamás.

 

További információ és jegyvásárlás:

http://www.thalia.hu/index.php/main/program/egy-csok-es-mas-semmi_3336