Everness – A tudatosság fesztiválja

Hazánk legnagyobb életmódfesztiváljára idén 300 külföldi és hazai előadó, oktató és szellemi vezető érkezik, hogy öt napon keresztül segítse a látogatókat saját maguk és egy testileg-lelkileg egészségesebb életforma felé. A tudatosság fesztiválja ezúttal új, tágasabb helyen, Alsóörsön várja vendégeit.

Az Everness idei programpalettája színesebb, mint valaha. A mozgás területén számos tradicionális táncba, harcművészeti irányzatba belekóstolhatunk, 40 jógaoktató érkezik a világ minden tájáról, illetve a szakrális programokon további különleges élményeket gyűjthetünk. Külön helyszínt kapnak a hangfürdők, meditációk, a zenei kínálat pedig olyan nagy nevekkel csalogat, mint az Anna RF formáció, Palya Bea, Kailash Kokopelli, illetve az idei Fonogram-díjas Belau zenekar. Lemezbemutató koncerttel készül a Samsara Boulevard.


Igazán csak példa értékkel, Alsóörsre látogat majd Jakupcsek Gabriella és Vámos Miklós író, bejelentkezik Mooji, újra a színpadon Isten tudjázik Rába Géza természetgyógyász, újságíró, Bedő Imre a Férfiak Klubját hozza elérhető közelségbe, de előadást tart még Hevesi Tamás, Gyuri bácsi a füvesember, Takács Tamás, Kereszty András, Gánti Bence, Kriston Andrea és Egedi-Kovács Melinda is.


Az Everness idén is a gyermekbarát rendezvények sorát gazdagítja, 14 éves korig a belépés és a szállás is ingyenes, illetve szívesen látják a jólnevelt házikedvenceket is.

A fesztivál ideje: 2017. június 20 - 25., Alsóörs, Pelso Camping

Kedvezményes jegyvásárlás május 15-ig.