HOPTOBERFEST 2023

A szeptember 22-24-én megrendezésre kerülő HOPTOBERFEST sörfesztivál keretei között kerül sor a kőbányai HopTop kisüzemi sörfőzde új üzemének hivatalos megnyitóünnepségére, egyben a születésnapi bulijára, ahol több mint 30 különböző kraftsörrel, koncertekkel, családi programokkal várják az érdeklődőket.

A Hoptoberfest olyan, mint egy oktoberfest, de van benne kraft!

A hagyományos oktoberfesthez hasonlóan lesz sörsátor, bajor kolbász, bajor perec, 1 literes fesztiválkorsó. A fesztivál hivatalos söre egy tradicionális Helles típusú lager sör, ami a fesztivál alatt 990 Ft/liter áron lehet megvásárolni.

A hagyományos oktoberfest hangulata mellett az ország legújabb sörfőzdéje és taproomja is megnyitja kapuit a résztvevők előtt, sőt sörtúrákra is jelentkezhetünk, ami a fesztivál ideje alatt ingyenes és megismerhetjük a kisüzemi sörök készítésének titkait. Regisztráció a főzdetúrára!

A háromnapos sörfesztivál alatt ingyenesen látogathatóak a koncertek is. Pénteken fellép a Melody Maker és a Candymen Duo, szombaton az Acoustic Melone és a Nehézlemez Műhely, illetve a hagyományos sramli kedvelőinek a Tarianer Spitzbuam húzza a lábalávalót.

(A sörfogyasztáshoz nem kötelező poharat vásárolni, repohár 500 Ft-os betétdíj ellenében használható. De természetesen lesz 1 literes fesztiválkorsó, amely ára: 4990 Ft és 0,44 literes kraftpohár 2990 Ft-ért.)

Bővebben a Hoptoberfest programjairól.

Weboldal: www.hoptoberfest.hu

Facebook esemény: https://fb.me/e/38tuwPWyP

Főszervező a Hoptop Sörfőző Zrt.

A Hoptoberfest főtámogatója a Merkapt Zrt.