Így világítsd meg házad, kerted, boltod!

Alig egy pizza áráért Tiéd az egyik legjobb mozgásérzékelős napelemes világítás!

Szeretnél hatékonyan, nagy fénnyel világítani?

Egyre többen cserélik le régi kültéri világításukat napelemes, környezetkímélő lámpákra. Nem véletlen, hiszen ezek az új LED fényforrások 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, vezeték nélkül használhatók. Mit szólnál Te is egy ilyen takarékos, automata lámpához, mellyel soha többé nem kéne a sötétben botorkálnod?

Napelemes kültéri LED lámpa, mozgásérzékelővel - óriási fényerő, vízálló házban

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Nincs szükség kábelekre, bonyolult szerelésre: csak akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

Hogyan működik?

Különlegessége, hogy 100%-ban a nap erejét használja a feltöltődéshez: nem kell hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén akár 12 órán át készenlétben marad.

Beépített fény- és mozgásérzékelő

A napelemes LED lámpát egy hatékony fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így csak akkor világít, amikor az valóban szükséges. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! 120 fokos szögben képes világítani kb. 5 méteres távolságra.

Vízálló, masszív ház

A lámpa készülékházát úgy tervezték, hogy a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Télen-nyáron egyaránt használható.

Elriasztja a betörőket, besurranókat

Ezt a sokoldalú fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül elmenekülnek.

Hová ajánlott elhelyezni a napelemes lámpát?

  • ház köré bárhova, ahol megfelelő napfény éri
  • udvarra, teraszra, erkélyre
  • kerítésre, oszlopra
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsok, alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • céges telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

Most egy pizza áráért Tiéd ez a sokoldalú világítás!

Világíts mostantól Te is környezetbarát módon! Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz!

Most egy pizza áráért Tiéd lehet ez a csúcsmodern fényforrás. Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt.

Nagyobb udvarokra, telephelyekre 10-15 db ajánlott.

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba otthonod!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Mi is az „A Nap Terméke” blog? Most különleges ajánlat feliratkozóknak!

Ha eljutottál idáig, akkor ismerd meg féléves blogunkat, melyen már több tucat otthoni, kerti, műszaki, autós és egészségmegőrző terméket mutattunk be eddig. Féléves születésnapunk alkalmából úgy döntöttünk, hogy minden hírlevél feliratkozónknak kedvezményt adunk.

Mit kell ehhez tenned? Iratkozz fel erre a linkre kattintva hírlevelünkre, majd válassz az alábbi termékek közül. Rendeléskor add meg feliratkozáskor használt email címedet és már küldjük is a cuccot akciós áron!

KATTINTS IDE HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZÁSHOZ!

 

 

További akciós termékek hírlevél feliratkozóinknak:

Egyszemes (monokuláris) távcső – most csak 2.990 Ft

Ezzel modern egyszemes messzelátóval szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. A 16x-os nagyításnak köszönhetően akár kilométerekre is elláthatsz vele, de a közelebbi, apróbb dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
  • városnézéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

Ezt a sokoldalúan használható távcsövet most 2.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkoztál a Nap Terméke hírlevélre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Autós látássegítő csomag – 1.990 Ft-ért, HIHETETLEN JÓ ÁRON!

Az autós látássegítő csomaggal megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól vezetés közben. A csomag 2 darab szemüveget tartalmaz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas.

Ultra Vision napszemüveg

Az Ultra Vision különleges sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalirányból sütő napfényt. Többé nem kell napellenzővel küszködnöd: viseld egész úton és nem süti ki szemed a nap, nem fogsz hunyorogni az erős fény miatt.

Night Vision PRO éjszakai szemüveg

A csomag másik darabját, a Night Vision PRO-t kifejezetten esti vezetéshez alakították ki. Sárgás színű lencséje védi szemed a szembejövők erős reflektoraitól. Esőben, szürkületben vagy párás időben is nagy segítség: mivel sokkal kontrasztosabb képet ad, akár a látótávolságot is tudod vele növelni!

A látássegítő szetthez most mindössze 1.990 Ft-ért juthatnak itt hozzá azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Kültéri frissítő párakapu – 2.690 Ft/szett!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal lehűtheted környezeted. Köztereken, strandokon vagy vendéglátóhelyeken már lehet, hogy találkoztál vele - most végre otthoni használatra is elérhető ez a hatékony hűsítő eszköz, mellyel akár 10 fokkal is hűvösebbnek érezheted a levegőt.

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. 10 db fúvókája folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Remek érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak!

Készülj fel az idei melegre, szerezd be a frissítő párakaput fantasztikus, 2.690 Ft-os áron! A minden alkatrészt tartalmazó komplett csomagot otthoni és céges használatra egyaránt ajánljuk. Rendeld meg most az alábbi linken és néhány napon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Egg Sitter zselés ülőpárna – csak 4.990 Ft

Az Egg Sitter zselés ülőpárnával egész nap helyesen tarthatod magad. Ez a mágikus ülés felveszi tested alakját, segít kényelmesen ülni bármilyen székben. Mostantól nem fog elzsibbadni, megfájdulni semmid még hosszú üléssel töltött órák után sem.

A Egg Sittert egy különleges méhsejt szerkezettel látták el, mely képes elnyelni a rá nehezedő nyomást. Elasztikus anyaga kíméli a hátat, az izmokat és az idegeket. Használhatod bármilyen otthoni ülésen, fotelen, kanapén, irodai széken, autóban. Emellett buszra, vonatra, utazásokhoz is könnyedén magaddal viheted.

Ezt a sokoldalú eszközt most fantasztikus 4.990 Ft-os áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!