Immerzív képélmény az ASUS OLED-es laptopjain

Lenyűgöző képi világot és sokoldalú felhasználást kínálnak az ASUS OLED kijelzős laptopjai.

A lelkes mozilátogatóknak, sorozatrajongóknak és a streaming-előfizetőknek valószínűleg egy új televízió, okostelefon vagy éppen laptop vásárlásakor is a kijelző mérete és minősége az egyik legfontosabb szempont. A három népszerű eszköz közül azonban a TV túlságosan is helyhez kötött a mai rohanó világunkban, az okostelefonok pedig hiába kínálnak egyre nagyobb kijelzőket, az élvezetes tartalomfogyasztáshoz sokszor nem elengendőek.

A laptopok azonban rendkívül sokoldalú eszközök, hiszen reggel a kávé mellett a híreket böngészhetjük, napközben modelltől függően az egyszerűbb munkák mellett akár filmeket is vághatunk rajtuk, munka után pedig a konyhában, főzés közben választhatjuk ki azt a sorozatot, amit a vacsora után az ágyban nézünk majd meg. Ezekben a tevékenységekben nem csak maga a laptop a közös nevező, hanem annak kijelzője is, hiszen szinte minden tevékenység közben a lehető legjobb képélményt várnánk el.

Az OLED technológia manapság nem egy ismeretlen fogalom, hiszen a televíziók és okostelefonok piacáról már jól ismerhetik a felhasználók. A notebook piacon azonban igazi ritkaságnak számít, pedig a szórakozás mellett számos egyéb előnye is van. Persze a legtöbbek számára az immerzív képélmény, a gyönyörű, élénk színek és fekete szín valódísága a leglátványosabb tulajdonsága. Azt már kevesebben tudják, hogy a hagyományos LCD kijelzőkhöz képest akár 70%-kal kevesebb káros kék fényt bocsát ki egy OLED panel, mely azt is jelenti, hogy napközben a hosszú munkaórák alatt is óvja a szemünk egészségét és este, egy sorozat vagy film alvás előtti megnézésekor is biztosak lehetünk abban, hogy nem rontja majd el az alvásunk minőségét.

A fiatalok körében az ASUS Vivobook Pro 16X OLED modell a legnépszerűbb, hiszen a merészebb dizájn mellett a minőséget és a kreativitáshoz szükséges erőt együtt keresi ez a generáció. Számukra a 16 hüvelykes gyönyörű 4K OLED kijelző mellett ez a modell az Intel® Core™ i7-11370H processzornak köszönhetően kellő erővel rendelkezik a képszerkesztéshez és videóvágáshoz, így pedig a tartalomgyártás is élvezet vele. Sőt, a hobbi játékosoknak is remek választás a Vivobook Pro széria, hiszen az OLED kijelző 0,2ms-os válaszidejével a legjobb gamer monitorok sem tudnak vetekedni. Akik komptakbb méretben keresik mindezt, azok a 14 hüvelykes testvérét, a Vivobook Pro 14X OLED-et is választhatják.

Megihletettek a legújabb magyar sorozatok vagy komolyabb mérnöki, tervezői munka tölti ki a mindennapjaid? Az új ASUS ProArt Studiobook és Studiobook Pro modellek gönyörű, 4K-s OLED kijelzőin szerkesztheted a stúdióban lőtt képeid vagy sorozatod új intróját. A munkaállomás-szintű hardvereknek köszönhetően a 3D tervezés vagy komplett filmek fényelése sem jelent akadályt, hiszen az Intel Xeon processzor és NVIDIA Quadro grafikus kártya bírja a terhelést. Ráadásul az ASUS Dial meg is könnyíti a profi munkát, hiszen egy intuitív fizikai vezérlőről van szó mely számos professzionális alkalmazásban használható.

Sokan csak egy kompakt, a mindennapi teendőkhöz elegendő erővel és gönyörű kijelzővel rendelkező laptopra vágynak, hogy munka után élmény legyen a szórakozás. Az OLED kijelzős ASUS Zenbook modellek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt akár már 13 colos méretben, elegáns külsővel és lehengerlő sokoldalúsággal.

Igazi ritkaságnap számít, hogy egy ilyen látványos és új technológia rövid idő alatt elterjed egy népszerű gyártó teljes palettáján, de ennek köszönhetően már akár 250 000 Ft-tól találkozhatunk gyönyörű OLED kijelzős ASUS laptopokkal, így mindenkinek adott a lehetőség, hogy a kedvenc sorozatának következő évadát már egészen új dimenzióban élvezze. Aki egyszer megtapasztal egy ASUS OLED-képernyőt, soha többé nem akar másképp tartalmat fogyasztani!