10 Netflix-film, amivel már most megkezdheted a hangolódást az ünnepekre

A streaming szolgáltató egész novemberben karácsonyi lázban égett, így számtalan karácsonyi, előkarácsonyi, illetve ünnepre hangolódó alkotás került fel a kínálatukba. Mutatjuk a legjobbakat!

Mikulás család (2020)
Belga családi film, amelynek főhőse, Jules utálja az ünnepeket, de amikor nagypapája hirtelen megbetegszik, tudomást szerez családja mágikus örökségéről, és rájön, hogy egyedül ő mentheti meg a karácsonyt.

A szerelem illata (2021)
Egy Los Angeles-i írónő találkozik a tökéletes pasival egy randiappon, de amikor 5 ezer kilométert utazik, hogy meglepje a férfit karácsonykor, ráébred, hogy átverték. Romkom a Vámpírnaplók sztárjával, Nina Dobrevvel a főszerepben.

Télapó visszatért (2021)
Négy acsarkodó nővér gyorstalpalót kap abból, mit jelent a családi összetartás, amikor karácsonykor felbukkan régen látott apjuk a család puccos ősi kastélyában. A főszerepben Elizabeth Hurley, John Cleese és Kelsey Grammer.



Békétlen karácsony (2021)
Valószínűtlen karácsonyi románc bontakozik ki a híres rapper és az állhatatos újságírónő között. Vajon működhet a kapcsolatuk nézeteltéréseik ellenére is? Francia sorozar a szerelem városából.

Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok (2021)
Amikor ellopnak egy értékes karácsonyi ereklyét, a királyi hasonmások, Margaret és Stacy a vakmerő harmadikhoz, Fionához – és lehengerlő exéhez – fordulnak segítségért. A Koldus és királyfi modernizált, női verziójának harmadik részében a High School Musical-filmekből ismert Vanessa Hudgens hármas szereposztásban látható!

Felfújva: Karácsonyi különkiadás (2021)
A Felfújva című üvegfúvós realityszéria/vetélkedő ünnepi évadában öt visszatérő művész tölti meg karácsonyi motívumokkal a hutaműhelyt. És az egyikük sok pénzt nyer a végén, hiszen ezúttal is győztest hirdetnek.



Vörös, a vörösbegy (2021)
A neves brit Aardman animációs stúdió félórás stop-motion animációjában egy egércsalád által felnevelt optimista vörösbegy szívbéli kívánságot intéz egy karácsonyi csillaghoz. Vajon sikerül végre megtudnia, ki ő – és hogyan kell repülni?

A fiú, akit Karácsonynak hívnak (2021)
Az eltökélt, ifjú Nikolas beteljesíti sorsát, amikor a manók által lakott, varázslatos földön elindul, hogy megkeresse édesapját – és hazavigye a remény ígéretét. Családi film olyan sztárokkal, mint Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith, Michiel Huisman, Jim Broadbent vagy Kristen Wiig.

A karácsonyi kastély (2021)
A botrány elől menekülő népszerű írónő Skóciába utazik, ahol beleszeret egy kastélyba, és szembeszáll a tulajdonosával, egy mogorva herceggel. Romantikus komédia Brooke Shieldsszel és Cary Elwesszel (A herceg menyasszonya, Robin Hood, a fuszeklik fejedelme, Fűrész) a főszerepben.



Csokoládéiskola (2021)
Valóságshow-sorozat, amelyben nyolc profi igyekszik kitanulni a szakma csínját-bínját egy híres csokoládékészítőtől. Csak egyikük lehet a végén osztályelső, amellyel egy életre szóló lehetőség is jár.