A Netflix új sci-fi sorozatában a radioaktív hó csak a vég kezdete

A The Eternaut című hatrészes argentin széria 2025-ben érkezik a streaming platformra.

2025-ben kerül fel a Netflix kínálatába a The Eternaut című hatrészes argentin sci-fi sorozat, amelyben nem elég, hogy

radioaktív hóesés zúdul le Buenos Aires utcáira, a maroknyi túlélőnek még egy láthatatlan erők által irányított idegen fenyegetéssel is fel kell vennie a harcot egy Juan Salvo nevű férfi vezetésével.

Az azonos című, '50-es évekbeli díjnyertes képregény alapján készült szériához már egy látványos előzetes is kijött:

A Bruno Stagnaro rendezésében elkészített sorozatban Ricardo Darin, Carla Peterson, César Troncoso, Andrea Pietra, Ariel Staltari, Marcelo Subuitti, Claudio Martínez Bel, Orianna Cárdenas és Mora Fisz szerepel. Stagnaro saját bevallása szerint még gyerekként olvasta az eredetileg 1957 és 1959 között megjelent Eisner-díjas képregényt, és az adaptációjához felhasználja a régi emlékeit is:

[Az Eternaut] volt az egyik legelső dolog az életemben, amit elejétől a végéig elolvastam 10 évesen. Az adaptációhoz is úgy álltam hozzá, hogy hűnek kell maradnom ahhoz a gyerekkori énemhez, aki először találkozott ezzel a történettel olvasóként. A derék argentin hős, Juan Salvo karakterének felépítésénél is megpróbáltam rekonstruálni azt az őszinte érzelmet, amikor fiatalon éltem át vele együtt a nagy kalandot.

(via Movieweb)