A Stranger Things sztárjai készek búcsút venni a sorozattól

„Megkönnyebbülést és szomorúságot érzek” – mondta Steve Harrington megformálója, Joe Keery.

A színész egy olyan dilemmával találta szemben magát, amivel még a rémisztő Hellyel lefelében sem találkozott: egyszerre kész, és nem kész otthagyni a Stranger Things világát. „Tényleg úgy érzem, hogy eljött az idő” – mondja Keery, miközben azt is elismeri, hogy „nem lesz könnyű a vége”.

A 31 éves színész egy interjúban mesélt arról, hogy az egész karrierjét, minden lehetőséget ennek a sorozatnak köszönhet. „Szóval ez nagyon komplikált. Egyszerre érzek megkönnyebbülést és szomorúságot.” A 2016-ban indult a Netflix sorozata, és számos fiatal színésznek jelentett ugródeszkát. Joe Keery 23 éves volt, mikor a Strenger Things indult, és Steve Harrington szerepében antipatikus karakterből hamar szimpatikus szereplővé, és a nézők egyik kedvencévé vált.

Forrás: Netflix

 

A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának munkálatai az írók és színészek sztrájkja miatt jelenleg szünetel, ám amint folytatódik a forgatás, Keerynek komoly tervei vannak az utolsó napokra:

„Az a célom, hogy amennyire csak lehet, magamba szívjam ezt az egészet, és ne vegyem természetesnek, hiszen ez egy csodálatos utazás volt, nagyszerű emberekkel. Aztán, ha vége, igyekszem továbblépni, megtartva azt az örömöt, amit a forgatás jelentett.”

Millie Bobby Brown, aki Tizenegyet alakítja, szintén készen áll arra, hogy lezárják a sorozatot:

„Azt hiszem, készen állok. Hatalmas tényező volt az életemben, de olyan ez, mint a középiskola, a végzős év. Készen állsz, hogy szárba szökkenj, hálás vagy az itt eltöltött időért, és amit itt kaptál, de eljött az idő, hogy a saját életed éld.”

A Stanget Things egyik felnőtt szereplője, David Harbour, akit Jim Hopper seriff szerepében szerepében láthatunk, ugyancsak kész elhagyni a sorozatot:

„Más dolgok vannak már bennem, és nem szeretném, ha életem hátralevő részében az emberek utánam kiáltanának, hogy: »Hé, Hopper seriff!«”

Ez is érdekelhet

Még egy bőrt lehúz a Stranger Thingsről a Netflix

Animációs sorozat készül a nagy sikerű horrorszéria utolsó évada mellé, de lesz egy új spin off és egy színdarab is.

Tovább

 

Mielőtt májusban leállt volna a forgatás, az 5. évad rövid előzetesében utaltak arra, hogy a sorozat visszanyúl a kezdetekhez, mivel „a Stranger Things történetének kezdete lehet a kulcsa annak, ami ezután következik”.

(via Entertainment)