Még egy bőrt lehúz a Stranger Thingsről a Netflix

Animációs sorozat készül a nagy sikerű horrorszéria utolsó évada mellé, de lesz egy új spin off és egy színdarab is.

A Netflix hétfőn jelentette be, hogy készül egy Stranger Things-univerzumban játszódó, egyelőre cím nélküli animációs sorozat is a boszorkánykonyhájukban. A cselekmény pontos részleteit egyelőre teljes titok övezi, bár a Stranger Things showrunnerei, Matt Duffer és Ross Duffer elmondták, hogy az animációs széria a „szombat reggeli rajzfilmek stílusában fog készülni”, utalva többek között a '90-es években már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Tini nindzsa teknőcökre, valamint a He-Manre és a G.I. Joe-ra.

Forrás: Netflix Games

 

Egyelőre nem tudni azt sem, hogy a Stranger Strings-sorozat szereplői közül lesz-e valaki, aki a saját karakterét fogja szinkronizálni az animációban. Az viszont biztos, hogy a rajzfilmváltozatot a sydney-i székhelyű Flying Bark animációs cég készíti el, Eric Robles vezényletével.

Nem ez lesz egyébként az egyetlen Stranger Things-produkció a közeljövőben. Korábban a Duffer testvérek és a Netflix tető alá hoztak egy exkluzív megállapodást, melynek értelmében a  Duffers Upside Down Pictures és a streamingszolgáltató az alábbi produkciókat fogja elkészíteni:

  • a nagy sikerű sorozat utolsó, 5. évadát,
  • egy londoni színpadi show-t Stranger Things: The First Shadow címmel,
  • és egy új, élőszereplős spin off tévésorozatot.

Emellett Dufferék dolgoznak Stephen King és Peter Straub A talizmán című regényének adaptációján, valamint a Death Note című anime élőszereplős változatán és a Dark Crystal: Age of Resistance című sorozaton is, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz rájuk figyelni!

(via Hollywood Reporter)