A világpremierrel egy időben látható az HBO GO-n a Jóbarátok reunion!

Május 27-én mindenki maradjon otthon, készítse be a kaját, mert magyar felirattal érkezik a várva várt tévétörténelmi esemény.

A koronavírus jócskán átformálta az életünket, de ennek pozitív eredményei is vannak. Hiszen a kényszerű otthon dekkolás és a fokozott online jelenlét miatt egyszerűbb összerántani egymástól távol élő embereket, így megszületett a reunion műfaja, amikor egy-egy óriási rajongótáborral rendelkező sorozat egykori sztárjai online összeröffennek, és önfeledten sztorizgatnak, nosztalgiázgatnak a  régi szép időkről. 

A teljesség igénye nélkül: láthattunk Vészhelyzet-, Kincsvadászok-, Vissza a jövőbe, A Hivatal-reuniont, és ezek mind-mind hihetetlenül fel tudják dobni az embert, továbbá az, hogy a résztvevők általában otthonról jelentkeznek be, még bensőségesebbé teszi az élményt.

Nagyon régóta várják a rajongók, hogy a Jóbarátok hatosa is összeüljön nosztalgiázni, és sok-sok csúszás után nemrégiben kőbe vésték a reunion premierjét, azaz május 27-ét. Ráadásul ez a többivel ellentétben egy "rendes" beszélgetős műsor lesz. Korábbi cikkünkben arról írtunk, mire számíthatunk, és az is kiderült, hogy egy egész seregnyi híresség is felbukkan a főszereplők társaságában


Mára pedig kiderült, hogy

az amerikai HBO Max premierrel egy időben, május 27-én, csütörtök délelőtt kerül fel az HBO GO-ra is

a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja. A Jóbarátok sztárjai, vagyis Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek.

Az új részt a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínén, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadon vették fel, ahol a sztárok improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünneplik a szeretett sorozatot. Az epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is az alkotótrió, Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Executive producerek továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is.


(via HBO)