Akkora volt az összhang Scarlett Johansson és Channing Tatum között, hogy mozifilm lett belőle

Az eredetileg az Apple TV+ számára forgatott Fly Me to the Moon annyira tetszett a tesztközönségnek, hogy a mozikban is bemutatják.

Eredetileg az Apple TV+ streamingplatform mutatta volna be Scarlett Johansson és Channing Tatum új romantikus vígjátékát, a Fly Me to the Moont (Vigyél a holdra), de a rendező családja, valamint a denveri, texasi és kaliforniai tesztközönség annyira jól fogadta, hogy a Sony égisze alá tartozó Columbia Pictures július 12-től az amerikai mozikban is bemutatja majd. A magyar közönség egy nappal korábban, már július 11-én megnézheti a filmet a nagyvásznon.

Forrás: Apple/Sony

 

A film az 1960-as években játszódik, és a holdra szállás történetét dolgozza fel egy elég szokatlan szemszögből: az Apollo-11 kilövéséért felelős katonai pilóta (őt alakítja Channing Tatum) és a Fehér Ház által az űrprogram népszerűsítésére kijelölt New York-i reklámszakember (őt alakítja Scarlett Johansson) randevúján keresztül.

Scarlett Johansson Rose Gilroy forgatókönyvíróval közösen fejlesztette a filmet, és azután kérték fel Greg Berlantit rendezőnek, hogy a Rémségek kicsiny boltja remake-tervük meghiúsult. Berlantinak nagyon tetszett a történet, és annak ellenére egyezett bele abba, hogy Johansson és Tatum legyenek a főszereplők, hogy fogalma sem volt arról, ez a páros működik-e egyáltalán szerelmespárként a képernyőn és a mozivásznon. Mint kiderült, szerencsére igen!

A Fly Me to the Moon szereplőgárdáját olyan további neves sztárok gyarapították Scarlett Johansson és Channing Tatum mellett, mint Woody Harrelson, Ray Romano, Jim Hash és Anna Garcia. A forgatás Georgia államban, valamint a NASA floridai központjában zajlott hat napig.

További érdekesség, hogy fekete macska is szerepel a filmben, ráadásul a történet végén nagyon fontos szerepe lesz!

A forgatáson három macskával vették fel ezt a jelenetet, miközben a rendező allergiás a macskákra – ám mivel a forgatás még a világméretű koronavírus-járvány alatt zajlott, Berlanti végig maszkot viselt, így nem tüsszögött (pedig előtte azt hitte, ez lesz a legnehezebb része a munkájának).

Az összes állat közül, akikkel valaha dolgoztam, ezek a macskák voltak a legokosabbak és a legkönnyebben kezelhetők.

(via Variety)