Az HBO leszállította minden idők legrosszabb animációs sorozatát

A Vilma című Scooby-Doo spin-off sorozat értékelése 10/1,3 az IMDb-n.

Charlie Grandy Vilma című szériája kifejezetten a felnőtteket célozza meg, és stílusában a HBO Max másik felnőtt animációs sorozatához, a Harley Quinnhez áll közel. Ám míg utóbbi kifejezetten sikeres (nemrég érkezett meg a harmadik évad), a Scooby-Doo szemüveges Vilmájának újragondolása hatalmas bukta. Legalábbis erre enged következtetni, hogy cikkünk írásakor a sorozat 1,3-as pontszámon állt a IMDb-n.

A filmes oldalon a felhasználók 1-ől 10-ig értékelhetik a filmeket, a Vilma ezen a skálán jelenleg 50 000 szavazattal mindössze 1,3-on áll. Ezzel a harmadik lett az IMDb-n a leginkább lepontozott sorozatok közt. Az második egy török zenés cucc, az Iste Bu Benim Masalim 1,2-es értékeléssel, az első az Amazon Prime dokusorozata, a The Pogmentary, ami Paul Pogba focistáról szól, és jelenleg 1,1-en áll. Szóval elég szoros mezőny, és a Vilmát csak két tized választja el, hogy a leginkább lepontozott széria legyen.

Forrás: HBO Max

 

A Vilma a Rejtély Rt. megalakulása előtti időkről szól, és minden karaktert teljesen újragondoltak, ráadásul a kutya, Scooby ekkor még sehol sincs. Vilma hangját Mindy Kaling adja, aki arról beszélt egy interjúban, hogy az eredeti Scooby-Doo a 60-as, 70-es évek kulturális közegét tükrözi, szóval eljött az idő, hogy valami újat csináljanak. 

A Vilma az HBO Maxon érhető el, magyar felirattal.

(via NME)