Az HBO sorozatot készít Karikó Katalinról, de Sarah Paulson szereplése csak vágyálom

The First Shots címmel, világsztárokkal készül új széria a koronavírus-járvány elleni vakcina kifejlesztéséről. Sarah Paulson szereplése egyelőre csak vágyálom.

Bár bombaként robbant a hír pár napja, hogy Sarah Paulson fogja alakítani Karikó Katalint az HBO új tévésorozatában, sajnos korán örültünk... Az HBO valóban sorozatot forgat a koronavírus-járvány elleni oltások kifejlesztéséről,

de még egyáltalán nem biztos, hogy a hírvivő RNS-alapú vakcinákkal világhírűvé váló magyar biokémikusnőt az American Horror Story Emmy-díjas sztárja fogja alakítani!

Egyáltalán nem biztos, hogy Sarah Paulson ismét HBO-sorozatot fog forgatni (forrás: HBO)

 

A félreértésre az adott okot, hogy a Complex magazin előrukkolt egy reménybeli álomszereposztással, amelyben náluk

  • Karikó Katalint Sarah Paulson alakítaná,
  • Trump elnököt Jared Leto(!!!),
  • Anthony Faucit, az amerikai elnök egészségügyi főtanácsadóját Martin Short,
  • Gustav F. Perna tábornokot Ron Perlman,
  • a vírusspecialista Sarah Gilbertet Julianne Moore,
  • a Moderna-vezérigazgató Stéphane Bancelt Stanley Tucci,
  • a Pfizer gyógyszergyár elnökét, Albert Bourlát pedig az Amerikai pite-filmekből ismert Eugene Levy.

 

Karikó Katalin; Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A szereplőgárdáról azonban egyelőre nem nyilatkozott az HBO. Ami viszont egészen biztos: az új, The First Shots címen futó COVID-19-sorozat executive producere a Ne nézz fel! rendezője, Adam McKay lesz. Mint ahogy az is eldőlt, hogy a széria alapja Brendan Borrell The Epic Rivalries and Heroic Science Behind the Race to the Coronavirus Vaccine (kb: Eposzi rivalizálás és hősies tudomány a koronavírus elleni vakcináért folytatott versenyben) című könyve lesz, amelynek a középpontjában azok a tudósok, politikusok, milliárdos vezérigazgatók és egyéb kulcsszereplők állnak majd, akiknek a vakcina létrehozását és gyors elterjesztését köszönheti a világ.

 

Itt a SZESSÖN-bakiparádé, a 2021-es epizódok legviccesebb jelenetei! Okkal maradtak ki az eddigi adásokból: volt, hogy becsúszott pár baki, és volt, hogy el sem indult a kamera...