Baby Joda beveti az Erőt – itt A Mandalóri 3. évadjának előzetese

Rengeteg karakter visszatér a fejvadász új kalandjában.

Hamarosan érkezik a Disney+ egyik legnépszerűbb Star Wars sorozatának, A Mandalórinak az 3. évadja, így épp ideje volt már egy masszív előzetesnek. Az első képsorokon Din Djarint (Pedro Pascal) és a fejlődő Jedi harcost, Grogut, ismertebb nevén Baby Jodát látjuk, ahogy átszelik az univerzumot a Mandalore felé. A spin-off szériában, a Boba Fett könyvében itt hagytuk magukra hőseinket: újból találkoztak, és a elindultak a bolygó felé, hogy helyreállítsák a fejvadász becsületét.

Az évad leírása szerint “A Mandalóri útját régi szövetségesek keresztezik, miközben új ellenségekre is szert tesz, miközben tovább kalandozik Groguval”. Az új előzetesben

láthatunk Jedi harcosokat fénykarddal, a nyüzsgő Mandalore-t és azt is, ahogy Grogu használja az erőt.

Rengeteg szereplő visszatér a korábbi évadokból: a fejvadászcég vezetőjét, Greef Kargát ismét Carl Weather, a gonosz Gideont pedig Giancarlo Esposito alakítja, Katee Sackhoff-ot pedig egy mandalóri nő, Bo-Katan Kryze szerepében láthatjuk. Christopher Lloyd pedig megerősítette, hogy fel fog tűnni egy cameo erejéig.

A 3. évadban íróként és executive producerként is részt vesz a sorozat kreátora, Jon Favreau. Az egyik epizódot pedig a Greef Kargát alakító Carl Weathers fogja rendezni.

Jövőre valószínűleg újabb spin-off sorozattal bővül A Mandalóri világa: ezúttal Ahsoka Tano (Rosario Dawson) kap önálló szériát.

A Mandalóri 3. évadja március 1-én startol a Disney+-on.


(via The Hollywood Reporter, Variety)