Beindult a spekuláció a Stranger Things utolsó évadáról

Kiderült, hogyan kezdődik az első epizód forgatókönyve.

Utolsó évadához közeledik a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Stranger Things, de az írói és a színészi sztrájk miatt a tervezetthez képest erősen csúszni fog a premier. Mivel az amerikai írószakszervezet (WGA) sztrájkja hivatalosan szeptemberben véget ért, a Stranger Things forgatókönyvírói felvették a munkát, és a közösségi médiában különböző teasereket osztottak meg. A forgatás azonban addig nem kezdődhet el, amíg a folyamatban lévő színészsztrájk véget nem ér.

Már alig várja a Stranger Things végét Millie Bobby Brown

A népszerű Netflix-sorozat Tizenegyesét alakító ifjú színésznő kész továbblépni, és már nagyon várja a széria végét, mivel saját bevallása szerint sok mindenben akadályozta.

Elevennek már elege van

 

A sorozat Twitter-fiókja a hivatalos „Stranger Things napon”, november 6-án (ekkor tűnt el Will Byers az első évadban) megosztotta a forgatókönyv nyitányát, amely az 5. évad 1. epizódjának legelső pillanatait tárja elénk.

SÖTÉTSÉG
A HIDEG SZÉL hangja. SÓHAJTOZÓ FÁK. És... EGY GYERMEKHANG. Egy ismerős dalt énekel.

A forgatókönyvrészlet alapján a korábbi évadokhoz hasonlóan az utolsó is egy flashbackkel kezdődhet. Az "ismerős dal" lehet akár a 4. évadban felhangzó Kate Bush-féle "Running Up That Hill", amit Max énekelhet gyerekként. Egy másik opció, hogy a The Clash "Should I Stay or Should I Go?" című száma szól, ami arra utalna, hogy Will énekli a dalt.

A tavalyi "Stranger Things nap" alkalmából az írók elárulták, hogy a sorozat 5. évadának 1. epizódja a "The Crawl" (A csúszás / mászás) címet viseli. A rajongók azt találgatták, hogy ez az epizódcím Eddie Munsonra és a Metallica "Master of Puppets" című dalára utalhat, amelyben a "Come crawling faster..." (Gyere, mássz gyorsabban) dalszöveg szerepel. Ezt figyelembe véve lehetséges, hogy az 5. évad egy flashbackkel kezdődik, amelyben Eddie gyerekként énekli a "Master of Puppets"-et, amit a rajongók kedvenc karaktere a 4. évad emlékezetes fináléjában gitáron játszott.

Via: Screenrant