Már alig várja a Stranger Things végét Millie Bobby Brown

A népszerű Netflix-sorozat Tizenegyesét alakító ifjú színésznő kész továbblépni, és már nagyon várja a széria végét, mivel saját bevallása szerint sok mindenben akadályozta.

Brown a Glamour magazinnak beszélt róla, hogy készen áll búcsút venni a kultikus műsortól, ami elindította a pályán. Közelgő távozását ahhoz hasonlította, mint amikor elballagunk a középiskolából. „Hát jó, akkor csináljuk, nyomjuk még le ezt az utolsó évet, aztán nyomás innen!” – fogalmazott a sztár.

„A Stranger Things forgatása nagyon sok időt felemésztett, így nem volt lehetőségem létrehozni a saját szerelemprojektjeimet. Ezért készen állok rá, hogy azt mondjam:

»viszlát, és kösz a halakat!«”

– tette hozzá Millie Bobby Brown.

Forrás: Netflix


A színésznő azt is elárulta, hogy hálás a sorozatnak, hiszen

megkapta tőle mindazokat az eszközöket és forrásokat, hogy jobb színésszé váljon.

Ezzel együtt egyáltalán nem gyászolja a végét. „Senki sem hal meg. Miután vége lesz, ugyanúgy találkozhatok ezekkel az emberekkel” – szögezte le.

Brown egyébként már korábban is sikerrel bizonyította, hogy van karrierje a Stranger Thingsen túl is. Olyan filmekben szerepelt, mint a Godzilla II. – A szörnyek királya, az Enola Holmes és folytatása, illetve a Godzilla Kong ellen. Legközelebb pedig (a Stranger Thingsen kívül persze) egy Chris Pratt-tel együtt forgatott, a Russo testvérek által jegyzett posztapokaliptikus kalandfilmben, a The Electric State-ben játszik főszerepet.


(via Deadline)

 

Ez is érdekelhet, ha szereted a színésznőt

Mi a jobb Sherlock Holmesnál? Ha egy bűnügyben két Holmes nyomoz!

Az Enola Holmes 2 pont olyan szórakoztató lett, mint a 2020-as első rész, így egyáltalán nem csodálkoznánk, ha a Netflix és Millie Bobby Brown idővel filmre vinné az összes eddig megjelent regényt. Utána pedig jöhetnek a spin off Holmes-filmek Henry Cavill-lel!

Tovább