Belekóstolhatunk a hawaii luxusba az HBO új sorozatával

Júliusban érkezik Mike White új szériája és a Roswell: New Mexico új évada, az X Generáció lázadó gimisei pedig elköszönnek.

Júliusban folytatódik az HBO GO-n a Superman és Lois, a Dave, a Rick és Morty, a Diane védelmében, a John Oliver show és a Fekete hétfő is.

Az újdonságok közül érdemes kiemelni A fehér lótuszt, amelynek július 12-én lesz a premierje. A hat epizódból álló szériát a Megvilágosultam című HBO-sorozat alkotója és forgatókönyvírója, Mike White jegyzi. A műfaj „társadalmi szatíra” egy csapat szállóvendéggel a fókuszban, akik egyhetes vakációjukat töltik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen, hogy kikapcsolódjanak és megfiatalodjanak a paradicsomban. Ahogy végigkövetjük az elsőre idillinek tűnő állapotokat a luxuspihenőhelyen, ráébredünk, hogy minden nappal egyre sötétebbé és összetettebbé válik az utazókról eddig alkotott tökéletes kép, ami kiterjed a szálloda vidám dolgozóira és az idilli helyszínre egyaránt. A főszereplők: Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney és Steve Zahn

Harmadik évadával folytatódik a Csodatévők július 14-én. Az új epizódokban az 1840-es évek vidéki Amerikájába csöppenünk, ahol Daniel Radcliffe-fel egy idealista kisvárosi prédikátor bőrébe (Daniel Radcliffe) bújva találkozunk ismét. Hősünk összeáll egy keresett törvényen kívülivel (aki természetesen Steve Buscemi) és egy felszabadított nővel (Geraldine Viswanathan), hogy a híres Oregon-ösvényen át nyugat felé haladjanak egy szekéren. A tőlük már megszokott komikus kalandokat most a veszélyekkel és ígéretekkel egyaránt teli amerikai vidéken élik át.

Július 27-én jön a Roswell: New Mexico 3. évadának első része. A sztori szerint az új-mexikói Roswellből származó Liz Ortecho 10 évvel ezelőtt, szeretett nővére, Rosa halála után mindent maga mögött hagyott. De mivel apja gyengélkedik, kénytelen hozzá visszaköltözni a turistacsalogató városba. Liz Roswellben újra felkeresi Evanst, tinédzserkori szerelmét, aki rendőrként dolgozik, és újra fellángol közöttük a vonzalom. Ám Liz hamarosan megdöbbentő tény birtokába jut: Max földönkívüli, aki különleges képességeit egész életében titkolta, csakúgy, mint túlvilági húga, Isobel „Izzie” Evans-Bracken és barátjuk, Michael Guerin képességeit. Ahogy az egy évtizedig tartó szétválasztottság után egyre közelebb kerülnek egymáshoz Evansszel, Liznek nehezére esik tovább titkolni az igazságot legjobb barátnője, Maria De Luca és Maria középiskolás exe, Dr. Kyle Valenti előtt.

Júliusban befejeződik az X Generáció első évada. A félórás részekből álló dramedy egyszerre sötét és játékos: gimnazistákról szól, akik újszerű (játékszereket is bevonó) szexuális kalandjaikkal próbára teszik annak a konzervatív közösségnek az életről, szerelemről és családról alkotott meggyőződéseit, amelyben élnek.

A Betty 2. évada is végéhez ér. A Crystal Moselle kritikusok által is nagyra tartott Skate Kitchen című filmje alapján készült vígjátéksorozat második évadjában újra találkozunk azokkal a lányokkal, akik megmutatják, hogy a gördeszkázásban nemcsak a fiúk lehetnek menők. Az Y-generációs vagány csajok, a két legjobb barátnő, Kirt és Janay ezúttal egy lányoknak szóló gördeszkás hepajt rendeznek New York Lower East Side negyedében. A gördeszkaparkban újra együtt lógnak Honeybearrel, Indigóval és Camille-jal. Az öt fiatal, független és intelligens nő olyan különleges, bensőséges viszonyt alakít ki, amelyben mindannyian szembenéznek sebezhetőségükkel, egyéniségükkel és az önfelfedezés útjára lépnek. Miközben elfogadják különbségeiket közös szenvedélyük, a gördeszkázás révén, barátságuk és ambíciójuk messze túlnő a sporton.

A Spencer című sportdráma harmadik évada is befejeződik júliusban.  A széria főszereplője Spencer James feltörekvő amerikaifutball-játékos és a South Crenshaw középiskola eminens diákja. Comptonban él, de a Beverly Hills-i gimnázium edzője, Billy Baker leigazolná a helyi csapatába. Spencer édesanyja, Grace és legjobb barátja, Coop meggyőzi a fiút, hogy ezt a lehetőséget meg kell ragadnia. A lehetőség azonban kihívásokkal is jár: Spencernek két világban kell egyszerre helytállnia, a jól ismert környéken és a gazdag Beverly Hills-i miliőben, amely nagyszabású karrier ígéretével kecsegtet. Spencer egy idő után azonban kénytelen beköltözni Billyhez és családjához, hogy megtarthassa a Beverlyhez való átigazolási engedélyét. A sorozat, amelyet az NFL-játékos Spencer Paysinger élete ihletett, az ambiciózus sportoló küzdelméről szól, ahogyan próbálja megteremteni felnőtt életét.