Bepillanthatunk végre az HBO Max legjobban várt sorozatába

Jövőre érkezik a The Last of Us videójáték adaptációja, most kaptunk belőle pár másodpercet.

Az HBO Max közzétett egy új videót, amelyben ízelítőt ad a közelgő produkcióiból a Sárkány házától a Fehér Lótusz 2. évadáig. A legnagyobb izgalmat azonban a The Last of Us című videójáték adaptációjának első teasere okozta, ezek ugyanis az első képsorok a várva várt sorozatból.

A The Last of Us egy poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, 20 évvel azután, hogy egy járvány megtizedelte az emberiséget. Joelt, a profi túlélőt felbérelik, hogy csempésszen ki egy 14 éves lányt, Ellie-t a militarizált karanténzónából, ami jóval nehezebb feladat annál, mint amilyennek hangzik, tekintve, hogy gyilkos osztagok és zombimutánsok uralják a területet.

A két főszerepet Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítják, akik a Trónok harcában Oberyn Martellt illetve Lyanna Mormontot játszották.

Mindenki, aki fontos volt számomra, vagy meghalt, vagy elhagyott"

- mondja Ellie a teaserben, mire Joel azzal reagál, hogy "Fogalmad sincs, mi az a veszteség."

A kedvcsinálóban a Városfejlesztési osztály veteránja, Nick Offerman is feltűnik, egy túlélőt alakít, akire egy elszigetelt kisvárosban találnak rá a főszereplők.

Ashley Johnson és Troy Baker, akik a videójátékokban Ellie és Joel hangját adták, az HBO sorozatában is komoly szerepet kapnak a hírek szerint.

Láthatjuk továbbá Merle Dandridge-t is, egy másik szinkronszínészt, aki a játékbeli szerepét fogja újra eljátszani – ő Marlene, a Fireflies nevű ellenállási csoport vezetője. Jeffrey Pierce, aki a videójátékokban Joel öccsének, Tommynak a hangját adta, egy, a sorozat számára újonnan létrehozott karaktert alakít. Helyette a Terminátor: Sötét végzetből ismerhető Gabriel Luna játssza majd Tommyt.

A The Last of Us premierje 2023-ban lesz.

Via: EW