Cameron Diaz 10 év szünet után egy Netflix-filmmel tér vissza

Utoljára a 2014-es Annie-ban láthattuk a színésznőt Jamie Foxx oldalán – a 2025 elején érkező Back in Actiont is vele forgatta le.

Cameron Diaz a 90-es évek óta Hollywood egyik legnagyobb sztárja, 2014-ben azonban mindenkit meglepve visszavonult a rivaldafényből. Most viszont 10 évvel azután, hogy az Annie című filmben főszerepet játszott, az 52 éves színésznő újra kamera elé állt:

a Netflixre 2025 januárjában érkező Back in Action című filmben Jamie Foxx lesz a partnere.

A hírek szerint a közelgő Shrek 5-ben is visszatér (mint Fiona eredeti hangja), és tárgyal arról is, hogy szerepet kapjon Keanu Reeves Outcome című akasztófahumorú vígjátékban.

Forrás: Dave M. Benett / WireImage / Getty Images

 

Diaz a Fortune üzleti magazin Most Powerful Women Summit elnevezésű rendezvényén elmondta, hogy hátat kellett fordítania Hollywoodnak, „ezt egyszerűen meg kellett tennie.”

Úgy éreztem, ez a helyes dolog, hogy visszaszerezzem a saját életemet, és tényleg nem érdekelt semmi más. Senki véleménye, senki sikere, senki ajánlata. Semmi sem tudta megváltoztatni a döntésemet, hogy gondoskodjak magamról, és felépítsem azt az életet, amit igazán szerettem volna.

2015-ben Cameron Diaz hozzáment Benji Madden rockzenészhez. 2020-ban megszületett a lányuk, Raddix Madden, 2024-ben pedig a fiuk, Cardinal Madden. 2020-ban Katherine Powerrel közösen egy saját bormárkát dobott piacra Avaline néven. A Hollywood élvonalába visszatérésről (amire részben a férje beszélte rá, és aktívan támogatja azóta is) így nyilatkozott:

„Képtelen voltam nemet mondani Jamie-nek. Azt mondta, gyere! Én pedig azt mondtam, oké, csináljuk meg. Ez a harmadik közös filmünk, szóval ez tényleg nagyszerű dolog.

A színésznő korábban az 1999-es Minden héten háborúban és a 2014-es Annie-ban szerepelt együtt Jamie Foxx-szal.

(via The Hollywood Reporter)