Céline Dion betegen sem fél megmutatni magát

Kijött egy előzetes az énekesnő küzdelméről szóló I Am: Celine Dion című dokumentumfilmhez.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Dion 2022 végén jelentette be, hogy egy igen ritka betegséggel, az ún. Stiff-Person szindrómával diagnosztizálták,

ami olyan görcsökkel jár, hogy időnként nemcsak járni, de énekelni is képtelen.


A sztár a bejelentést követően még nem érezte készen magát arra, hogy részletesen is beszéljen az állapotáról, de – ahogy az a most nyilvánosságra hozott trailerben is elhangzik – most már igen. „Minden nap dolgozom rajta. De be kell valljam, hogy ez egy nagyon durva küzdelem” – mondja Céline Dion a kamerának.


A Prime Videóra érkező dokumentumfilmben amellett, hogy mutatnak archív felvételeket az énekesnő fiatal éveiből, a jelek szerint szinte végig a nézőkhöz fog beszélni – az előzetes alapján igen hatásosan. Lemondott turnéjára célozva például megosztja velünk, hogy nem megtartani nehéz egy fellépést, hanem lemondani.

„Nagyon hiányzik a közönség, hiányoznak az emberek”

– magyarázza a fentieket a sztár, akiről számos ellesett, kulisszák mögötti felvételt is láthatunk majd a filmben: például azt, ahogy a gyerekeivel van, vagy épp kezelésekre jár. Az I Am: Celine Dion június 25-én kerül fel a streamingszolgáltató kínálatába.


(via The Hollywood Reporter)

 

Korábban a témában

Súlyos betegségben szenved Céline Dion

Az énekesnőt az igen ritka Stiff-Person szindrómával diagnosztizálták, ami olyan görcsökkel jár, hogy időnként nemcsak járni, de énekelni is képtelen, így elhalasztotta 2023-as turnéja állomásait, köztük a budapesti fellépést is.

Tovább