Chris Rock belemászott Will Smith és felesége kapcsolatába is a Netflixen

A komikus Szelektív felháborodás című standup műsorában az Oscaron történt pofozkodás felemlegetése után durván osztani kezdte Smithéket, továbbá azt is elmesélte, miért gondolja, hogy szerinte Jada Pinkett Smith kezdte az egész viszálykodást.

A komikus remek érzékkel a műsor legvégére időzítette a nagy szembesítést. Miközben nem kevesebb mint hét alkalommal nevezte Will Smitht „köcs*g”-nek vagy „s*ggfej”-nek, úgy vezette fel a témát, hogy „mindenki tudja, mi történt velem, hogy Smith megütött. Mindenki kib*szottul tudja. És folyton kérdezgetnek, hogy fájt-e.

Tudjátok mit? Még mindig fáj. (…) De nem vagyok áldozat.

Sosem fogtok látni Oprah-hoz rohangálni ezzel, hogy ott panaszkodjak róla, hogy »jaj, Will Smith megütött. Pedig én úgy szeretem a Men in Blacket«” – mondta a műsorban Rock.

Egy további szegmensben pedig a komikus azt is levezette, miért eredeztethető az egész ellenségeskedés a színész feleségétől, Jada Pinkett Smithtől. Nem azért, amire mindannyian gondolnánk (ahogy arról többször is írtunk már, Will Smith azért ütötte meg a tavalyi Oscar-gálán Chris Rockot, mert az a színpadon házigazdaként a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán gúnyolódott, holott az egy betegség egyik tünete), hanem mert a színésznő még a 2016-os Oscar előtt rá akarta venni Rockot, hogy ne legyen a gála műsorvezetője.

„Évekkel ezelőtt a felesége azt mondta nekem, hogy le kéne mondanom az Oscart. Hogy nem kéne elvállalnom a műsorvezetését, mert a férje nem kapott jelölést a Sérülésért. És most ő okozott nekem egy kib*szott sérülést” – humorizált a komikus. „Szóval így történt.

Ő kezdte el, én csak befejeztem, oké?

Kib*szottul ennyi történt. Senki sem kötött bele, ő kezdte ezt a sz*rt” – tette hozzá.


Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2016 volt az #Oscar’sSoWhite éve, így Jada Pinkett Smith vélhetően nem személyes sértettségből akarta elérni, hogy Rock ne vegyen részt a gálán, hanem azért, mert a fekete közösség bojkottálta az eseményt, amiért az ignorálja a fekete művészek teljesítményét. De Chris Rock nem állt meg ennyinél, és az Oscar-, illetve a pofontörténelem után eléggé belement Smithék házasságába is. Úgy kezdte a dolgot, hogy elárulta: standup műsora címét is maga Will Smith inspirálta.

„Will Smith az, aki a »szelektív felháborodás«-t gyakorolja. Mindenki tudja, hogy nekem ehhez semmi közöm. Nem nekem volt afférom.

A felesége lefeküdt a fia egyik barátjával. Normál esetben nem beszélnék erről a sz*rról, de egyszerűen elképzelésem sincs róla, hogy két tehetséges ember hogy alacsonyodhat le ennyire.

Mindannyiunkat csaltak már meg, itt mindenki volt már megcsalva. De egyikünkkel sem készített interjút erről az a személy, aki megcsalt minket. Mi az istenért csinálnánk ilyesmit? Szóval az a lényeg, hogy Jada sokkal jobban bántotta Will Smitht, mint amekkora fájdalmat ő okozott nekem.

A világon mindenki csicskának tartja emiatt. Én meg megpróbáltam felhívni ezt a f*szszopót, hogy kifejezzem a részvétemet, de még csak fel se vette nekem a telefont” – mondta még Chris Rock a műsorban, arra az incidensre célozva, hogy amikor Will és Jada Pinkett Smith egy rövid ideg külön éltek, a nő összejött egy August Alsina nevű énekessel, akinek közös fiuk, Jaden mutatta be. Mindennek a tetejébe Jada később meghívta férjét privát talkshow-jába, a Red Table Talkba, hogy mindezt megvitassák.


(via Independent, Popcorned Planet)


Nyitókép forrása: Lev Radin / Pacific Press / LightRocket via Getty Images és Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images.