Dőlni fogsz a röhögéstől, itt a Gyagyás gyilkosság 2 trailere

Jennifer Aniston és Adam Sandler megint önhibájukon kívül keverednek bele egy bűnténybe, ahol csak úgy hull a sok hulla.

Emlékszünk még a hülye című Gyagyás gyilkosság című 2019-es filmre, amiben Adam Sandler és Jennifer Aniston egy európai utazás kellős közepén rejtélyes gyilkossági ügybe keverednek egy milliárdos jachtján? A Netflixnek anno akkora népszerűséget hozott ez a krimi-vígjáték, hogy elkészült a folytatása is, melyben hőseink visszatérnek, hogy ismét megoldjanak egy kacifántos bűnügyet. Íme a Gyagyás gyilkosság 2 fergeteges előzetese:

 

 

Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) négy évvel az első rejtélyes gyilkosság megoldása után már főállású nyomozók, és épp egy saját magánnyomozói iroda beindításán ügyködnek. Ekkor kapnak meghívást barátjuk, a maharadzsa (Adeel Akhtar) esküvőjére, egy magánszigeten fényűzően berendezett luxusvillába. Csakhogy ismét történik egy rejtélyes gyilkosság, ráadásul a vőlegényt is elrabolják, hogy utána váltságdíjat követeljenek érte – így aztán minden családtag és vendég, sőt, maga a menyasszony is azonnal gyanússá válik.

A Spitz házaspárnak az egyre szövevényesebbé váló bűntény végre mindent megad, amiről valaha is álmodtak. Nemcsak egy esélyt kapnak arra, hogy a saját nyomozóirodájuk sikeressé válhasson, hanem a régóta dédelgetett álmukat, a romantikus párizsi utazást is megejthetik. Persze ehhez az állig felfegyverzett bűnbandának, no meg az ügyre ráállított veterán nyomozónak (Mark Strong) is lesz alighanem egy-két szava... Premier: március 31-én a Netflixen.

(via Uproxx & The Hollywood Reporter)