Egy klasszikus Star Wars-hagyomány éledt újra az Ahsoka legújabb részében

Valószínűleg minden rajongó szíve megdobbant, mikor elhangzott az ikonikus mondat.

A Disney+ legújabb Star Wars-sorozata telis-tele van olyan utalásokkal, amik régebbi történetszálakat vagy klasszikus motívumokat hoznak be a sztoriba. Az Ahsoka negyedik része tobzódik a klasszikus elemekben, amik miatt a rajongók a kezdetek óta imádják a franchise-t: volt fénykard-párbaj és még Anakin Skywalker is visszatért. De elhangzott egy olyan mondat is, ami bár a Star Wars-univerzum sajátja, mégis rég nem hallottuk.

Forrás: Disney+

 

„Rossz érzésem van.”

- mondja Chopper, mielőtt Hera fia, Jacen Syndulla megjelenik. Ez az a mondat, ami végigkíséri az egész franchise-t, és számtalan módon és helyzetben használták már az idők során. Bár ezúttal nem valami vidám a pillanat, viszont a rajongók a homlokukhoz csaphattak, amint meghallották az ismerős mondatot.

Ez is érdekelhet

George Lucas: az Erő olyan, mint a jóga

A Csillagok háborúja atyja által 42 évvel ezelőtt hozott szabály a legújabb élőszereplős Star Wars-sorozatban, az Ahsokában nyeri el az értelmét.

Tovább

 

Érdekes, hogy már öt élőszereplős Star Wars-sorozat is készült, ám ezt a kijelentés most hallottuk először 2019 óta, amikor Lando Carissintól hangzott el a Skywalker korában. Mivel a széria számtalan régi karaktert és szituációt hoz vissza, valószínűleg az 5. rész tartogat meglepetéseket. Még az is lehet, hogy láthatjuk a Klónok háborújának időszakát élő szereplőkkel.

(via Screenrant)