Elszabadul a pokol az Eufória új előzetesében

Visszatér januárban az HBO egyik legnépszerűbb és legmegosztóbb sorozata.

Sam Levinson szériájának eseményei az East Highland nevű kisváros problémás gimnazistái körül forognak, főszerepben az időközben hollywoodi sztárrá vált Zendayával.

A hivatalos szinopszis szerint „a 17 éves Rue-nak meg kell találnia a reményt, miközben a szerelem, a veszteség és a függőség nyomása közt egyensúlyozik.” Ami biztos, hogy az első évad legtöbb szereplője visszatér, az operatőr pedig ezúttal is Rév Marcell.

A második évadnak egyébként már rég el kellett volna készülnie, de a 2020 tavaszára kiírt forgatást a koronavírus-járvány az utolsó pillanatban meghiúsította. Levinson, Zendaya és Rév ekkor készítették el közösen egy zárt, covidbiztos helyszínen a Malcolm és Marie című kamaradrámát, később pedig leforgattak két különálló, extra Eufória-epizódot. Az egyik Zendaya karakterére, a másik a Hunter Schaffer által alakított transz lányra koncentrált.

Az Eufória első évada még 2020-ban zene és smink kategóriában megkapta az Emmyt, Zendaya pedig a legjobb színésznőnek járó díjat vehette át a drámai sorozatok mezőnyében.

Az új évad január 10-én debütál az HBO-n és az HBO GO-n.

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.