Elszabadul a pokol Kevin Bacon átnevelő táborában

A színész egy melegeket átnevelő tábor ördögi vezetőjét alakítja az augusztus 5-én bemutatandó They/Them című horrorfilmben. Nézd meg az előzetest!

Színes kis társaság érkezik egy erdő mélyi táborba, ahol a Kevin Bacon által alakított táborvezető látszólag együttérzéssel fogadja és arról biztosítja őket, hogy a következő egy hét folyamán megpróbál segíteni nekik. Csakhogy itt egy ún. konverziós táborról van szó, amelynek az a lényege, hogy a meleg, transznemű, queer és egyéb LMBTQ résztvevőket átneveljék heteroszexuális ciszneművé.

És ha a saját szexuális irányultságukkal való nyomasztás, a terápiás ülések vagy a hagyományos nemi szerepeket erőltető programok sora még nem lenne elég, a táborban

elkezd áldozatokat szedni egy bizarr maszkot viselő baltás gyilkos,

miközben a táborozók között is megborulni látszanak a viszonyok.


A They/Them (a cím arra utal, hogy azok az emberek, akik egyik nemhez tartozónak sem érzik magukat, angolszász nyelvterületen a férfiakra utaló he, illetve a nőket jelölő she névmás helyett a theyt és a themet használják magukra, illetve azt preferálják, ha más is így céloz rájuk) a veterán forgatókönyvíró, John Logan (Gladiátor, Skyfall, Aviátor) rendezői bemutatkozása.

A Logan által is írt slasherben a már említett Kevin Bacon mellett olyan színészek szerepelnek, mint Anna Chlumsky (My Girl-filmek, Az örökösnő álarca mögött), Carrie Preston (True Blood, A férjem védelmében) vagy Theo Germaine (A dolog folyamatban, A politikus). A filmet augusztus 5-én mutatja be a nálunk nem elérhető Peacock streaming szolgáltató.


(via The Hollywood Reporter)