És egyszer csak…: egész biztosan visszatér Aidan karaktere

Hiszen Sarah Jessica Parker kirakott pár forgatási fotót, amiken kéz a kézben andalognak New York utcáin a karaktert megformáló John Corbett-tel.

Az internet pedig felrobbant,

miután a rajongók meglátták a fényképeket, mivel mindenkinek megvan a maga határozott véleménye a közönségkedvenc figura és a Szex és New York, illetve folytatása, az És egyszer csak… főhősnőjének esetleges újabb románcáról.

A bútortervezéssel foglalkozó férfi korábban, még a Szex és New Yorkban többször is felbukkant Carrie életében, és a központi karakter mindkét alkalommal becsapta: először bevallotta neki, hogy megcsalta Mr. Biggel, másodjára pedig meggondolta magát, amikor a férfi feleségül akarta venni.


Később kiderült, hogy a férfi megnősült, és született egy fia; s miközben a figura a második Szex és New York-mozifilmben felbukkant nagyon röviden (hogy egy szenvedélyes csókot váltson Carrie-vel), az És egyszer csak...-ban eddig nem jelent meg, mivel a producerek nem akartak ennyi érzelmet borítani a SPOILER! Big halálával küszködő hősnőre.

A rajongókat azonban most erősen megosztotta Aidan visszatérésének híre. A közösségi médiában sokan úgy vélik, ez egy toxikus kapcsolat, mivel Carrie olyan a férfi számára, mint neki volt Mr. Big: rettenetesen bánik vele. Más abban bízik, hogy talán harmadjára már jól alakul a kapcsolatuk, megint más pedig viccesen arra hívja fel a figyelmet, hogy most legalább az újságírónő nem tudja megcsalni a férfit Biggel. Persze sokan akarják együtt és boldogan látni Aidant és Carrie-t, de a legfrappánsabban az a felhasználó fogalmazta meg a kifogását, aki azt írta:

„nem találtak egyetlen más férfit sem Manhattanben?”


(via The Independent)