Ezeket a streampremiereket ne hagyd ki a héten!

Kisvárosi nyomozás és kisvárosi vámpírok is várnak a héten, meg egy társadalomkritikus spanyol horror.

SOROZATOK

Chucky – 1. évad

SkyShowtime

A Gyerekjáték gyilkos babája ezúttal sorozat formájában tér vissza, és a mai kamaszokkal gyűlik meg a baja. A széria különlegessége, hogy Chucky hangját ezúttal is az a Brad Dourif adja, aki a filmekben a sorozatgyilkos Charles Lee Ray-t is alakította, és a lelke beleszállt a babába.

Premier: október 1. (minden rész)

 

Hol van Wanda? – 1. évad

Apple TV+

Klatték lányuk eltűnése után egy vad ötlettel a saját kezükbe veszik az irányítást: kémkedni fognak a szomszédaik után. A kisvárosi nyomozás sokkoló titokra derít fényt.

Premier: október 2.

 

Fülig beléd zúgtam – 3.évad

Netflix

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

Premier: október 3. (minden rész)

 

FILMEK

Fortyogó indulatok

Amazon Prime Video

A Blumhouse Fortyogó indulatok című filmje egy ambiciózus szakács (Ariana DeBose) küzdelméről szól, aki egy isten háta mögötti helyen nyit éttermet. A konyhában uralkodó káosszal és saját kételyeivel kell megküzdenie - és egy nyomasztó jelenséggel, ami hátráltatni akarja.

Premier: október 3.

 

Lélegzet-visszafojtva

Diseny+

Az 1930-as években Oklahomát szörnyű porviharok sújtják. Mindeközben egy nő szentül hiszi, hogy a gonosz lecsapni készül családjára. A főszerepben Sarah Paulson (Amerikai Horror Story, Fuss) és Amiah Miller ( A majmok bolygója: Háború).

Premier: október 3.

 

Borzalmak városa

Max

Stephen King korai, kultikus regényéből az Az és az Annabelle-trilógia forgatókönyvírója, Gary Dauberman készített új filmadaptációt. A Borzalmak városa egy különleges vámpírtörténet a Kingtől megszokott, titkokkal és elfojtásokkal terhelt kisvárosban.

Premier: október 3.

 

A platform 2.

Netflix

Miután egy titokzatos vezető ráhúzza saját törvényeit egy szintekre bontott, kegyetlen börtön működésére, egy új érkező lázadást szít az ételelosztás módja ellen. A 2019-es társadalomkritikus spanyol horror sokkoló folytatása.

Premier: október 4.

 

(via Sorozatjunkie)