Ezekkel a streamingpremierekkel dobd fel a heted!

Hat kiváló sorozat is indul a héten, vagy – a Netflix esetében – kerül fel teljes egészében, izgalmas történelmi thrillertől kezdve politikai szatírán át pornós életrajzig.

A rezsim (HBO Max)

Az HBO Maxnál nemcsak a hét, hanem az egész hónap kiemelt premierje ez a Stephen Frears (Kvíz, Egy házasság helyzete, A legharsányabb hang) rendezte 6 részes minisorozat, A rezsim, amely

Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Hugh Grant és Andrea Riseborough közreműködésével mutatja be szatirikus módon, milyen is egy modern önkényuralmi rendszer.

Premier: március 4., amikor is egy rész kerül fel, a folytatások pedig hetente érkeznek. (A Port kritikája kedden lesz olvasható.)


Halál és egyéb részletek (Disney+)

Ebben a sorozatban a világ elitjének csillogása közepette ismerhetjük meg a csodálatos és nyughatatlan Imogene Scottot, aki rossz időben, rossz helyen találja magát,

és egy gyilkosság fő gyanúsítottjává válik.

A környezet egy pazarul felszerelt luxushajó a Földközi-tengeren. A gyanúsítottak? Minden elkényeztetett vendég és a kimerült személyzet. Ahhoz, hogy bizonyítsa ártatlanságát, a hősnőnek egy olyan férfival kell együttműködnie Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) személyében, akit megvet – és aki egyben a világ legjobb nyomozója. Premier: március 5., amikor is minden epizód elérhetővé válik.


Szuperszex (Netflix)

Megtörtént események alapján készült sorozat Rocco Siffredi történetéről, aki kitörve egyszerű hétköznapjaiból a világ egyik legnevesebb pornócsillagává vált. A széria főszereplője nemrégiben azzal kecsegtette a közönséget, hogy mintegy 40–50 merész szexjelenetben szerepelt a cselekmény során – ezek azonban sokkal többet jelentenek puszta testiségnél,

mivel mindig valamilyen új oldaláról mutatják be a karaktert.

Premier: március 6.


Úriemberek (Netflix)

Guy Ritchie saját filmjén alapuló sorozata nem folytatása, előzménye vagy spinoffja az eredetinek, hanem ugyanabban a mikrouniverzumban játszódik, s a mozihoz hasonlóan egy fűbirodalom körül bonyolódnak benne a dolgok. A sztori szerint a Theo James által alakított Halstead hercege, Eddie Horniman, egy angol arisztokrata elidegenedett fia megörökli apja tekintélyes birtokát, és rájön, hogy az egy fűbirodalom része. Ezzel ő is belekeveredik a bűnözés világába – konkrétan a karrierbűnöző Bobby Glass-szel (Ray Winstone) akasztja össze a bajszát.

Eddie eltökélten próbálja kiszabadítani családját a gengszterek karmai közül, de ahogy kezdi beszippantani a bűnözés világa, úgy érez rá egyre jobban az ízére.

Premier: március 7.


Sexy Beast (SkyShowtime)

A 2000-ben bemutatott Szexi dög című film előzménysorozatában a két jó barát, Gal és Don kisvárosi tolvajok, akik a kilencvenes évekbeli Kelet-Londonban élvezik az élet szépségeit. Galnek van egy elbűvölő pornószínésznő szerelme, Deedee, akit veszélyes helyzetbe sodor a férfihoz fűződő románca – no meg az, hogy megpróbálja a saját kezébe venni az életét. Aztán van itt még nekünk egy alattomos gengszterünk, Teddy Bass, aki ráveszi Galt és Dont, hogy csatlakozzanak a szervezetéhez, miközben a képbe még bekavarhat Don betegesen irányításmániás, rettenthetetlen nővére, Cecilia is… Premier: március 7. – az 1–4. rész aznap, az 5 –8. rész április 25-től lesz elérhető.


Mary & George (SkyShowtime)

A Mary & George című sorozatot Mary Villiers (Julianne Moore) szinte hihetetlen, de igaz története ihlette, aki jóképű és karizmatikus fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és a teljhatalmú király szeretőjévé váljon. A vérlázító cselszövések eredményeképpen a szerény körülmények között élő páros az angol királyi udvar leggazdagabb, legelőkelőbb és legbefolyásosabb szereplőjévé emelkedik. És mivel Angliát a spanyol invázió és az utcai lázadások réme egyaránt fenyegeti, a tét óriási.

A Mary & George egy megdöbbentő történelmi pszichodráma egy gonosz anyáról és fiáról, akik mesteri szinten űzték az ármánykodást, a csábítást és a gyilkolást,

mindezt azért, hogy meghódítsák az angol királyi udvart és I. Jakab királyt. Premier: március 8., amikor egy rész kerül fel, az új epizódok pedig hetente érkeznek.

 

Segítünk rendet vágni

De mégis mit kezdjünk ezzel a rengeteg streamszolgáltatóval?!

Megnéztük, milyen felhasználói élményeket kínál a Magyarországon elérhető hat legnagyobb streamszolgáltató, hogy könnyebb legyen választani.

Tovább