Folytatódik a Marsra magyar!

Árpa Attila, Köllő Babett és Mucsi Zoltán is felbukkan a YouTube-ra továbbra is ingyenesen érkező online katasztrófaszériában.

Szeptember 18-án, hétfőn 19 órakor ismét felhevülnek a forrasztópákák, zakatolnak az esztergagépek, edzik a vasat a Hajnal-Vasad Kft.-nél. Az üzemben újra munkába áll Vass Mari (Stefanovics Angéla), Láng Tamás (Keresztes Tamás) és Maró Sándor (Badár Sándor), hogy a cégvezető, Hajnal Károly (Csőre Gábor) irányítása alatt – vagy inkább annak ellenében – sikerüljön teljesíteni a NASA megbízását a Mars-küldetésben.

Az új epizódban rögtön egy előkerülő VHS-felvétel különös tartalma borzolja tovább a kedélyeket. De a későbbiekben még a koporsókészítés és a részecskegyorsító gyártás rejtelmeibe is belekóstolhatnak a már amúgy is túl sokat látott melósok. Az őszi szezonban egyébként hat vadonatúj epizód érkezik az Index YouTube-csatornájára.


Az ingyenesen elérhető online sorozatot összesen tizenhárom epizódosra tervezik, és a később érkező új epizódokban újabb sztárok, és meglepő vendégszereplők bukkannak fel. A rajongók nagy örömére (és a Hajnal-Vasad Kft. nagy rémületére) visszatér például a börtönből Nagybani Laci, azaz Thuróczy Szabolcs is.

Ezenkívül egy-egy cameo erejéig meg fogja lepni a csapatot Árpa Attila, Stork Natasa, Takátsy Péter, Köllő Babett és Mucsi Zoltán is.

„Szeretek kibújni a komfortzónámból,

így izgatottan és nagy örömmel fogadtam el a lehetőséget, amikor a Marsra magyar! stábja megkeresett, hogy egy váratlan felbukkanással én is része legyek a népszerű sorozatnak” – hangsúlyozta Köllő Babett műsorvezető.

Részlet a második évadból, középen Köllő Babett. Forrás: Aradi Nóra


A továbbra is a KMH Film és a Magyar Telekom koprodukciójában készülő részeket 6 héten keresztül minden hétfőn az Indexen tekinthetik meg a nézők, később pedig kizárólag a portál YouTube-csatornáján lesznek elérhetőek az epizódok. A Marsra magyar! producere Pusztai Ferenc (A nyomozó, Lajkó – Cigány az űrben, Utóélet, Víkend), rendezője Végh Zsolt, a forgatókönyvírók pedig Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt és Wágner Levente.

A széria humorát garantáló Végh–Kálmánchelyi–Stefanovics alkotótrió nevéhez olyan korábbi projektek fűződnek,

mint az uristen@menny.hu, a Libiomfi vagy a 2019-ben berobbant Anzselika Habpatron youtube csatorna.

A Marsra magyar! valamennyi eddigi epizódja ingyenesen elérhető a Yotube-on, ide kattintva.

Takátsy Péter és Árpa Attila a sorozat második évadában. Forrás: Aradi Nóra

 

(via Dialogue)