Hangoskönyv lett Neil Gaiman kultikus Sandman képregényéből – nézd meg a trailerét!

James McAvoy az Álmok Fejedelme, de egy rakás másik neves sztár is szerepel benne. Lesz Netflix-sorozat is!

Jövő héten, július 15-én debütál az Audable.comon az a hangoskönyv, amelyet a híres író, Neil Gaiman kultikus Sandman képregényeiből készített a DC. A Földön foglyul ejtett, majd szabadulása után az Álomföldre visszatérő, és ott a távolléte alatt bekövetkezett meglepő változásokkal szembesülő Morpheus hangját nem kisebb sztár kölcsönzi, mint James McAvoy. Vele készítette el a DC az alábbi, kedvcsináló előzetest is:

 

McAvoyon kívül számos másik hollywoodi híresség is közreműködött ebben a hangjáték-verzióban. Kat Dennings hangján szólal meg például az Álmok Fejedelmének lánytestvére, a Halál. Michael Sheen lett Lucifer, aki ráun a Pokol Hercegének címére, nem kis galibát okozva ezzel a veszedelmes démonoktól nyüzsgő Alvilágban. De szerepel a produkcióban Riz Ahmed, Samantha Morton, Andy Serkis és Taron Egerton, a  rádiójáték narrátora pedig maga Neil Gaiman.

Gaiman-rajongóknak jó hír, hogy a parádés szereposztású hangoskönyv mellett egy élőszereplős Sandman-tévésorozat is készül a Warner Bros. boszorkánykonyháján. Igaz, furcsa mód ezt nem a stúdió égisze alá tartozó HBO forgatja le házon belül a szintén Warner-tulajdonban levő DC/Vertigo képregény alapján, hanem a Netflix. Mindegy, így is kíváncsian várjuk! (via Uproxx)