Henry Cavill újabb videójáték adaptációban fog szerepelni, amit a „legnagyobb megtiszteltetésnek” nevez

A Vaják sztárja ezúttal a Warhammer filmes univerzumát gazdagítja.

Henry Cavill, aki eddig a Vaják című Netflix-sorozatban alakította Ríviai Geraltot, legközelebb a Warhammer 40,000 filmes univerzumában fog részt venni, amit egyenesen „karrierje legnagyobb megtiszteltetésének” nevezett.

Forrás: Netflix

 

Erről ábrándozott felnőttként

Cavill még 2022-ben beszélt arról, hogy ő fogja „vezetni” a Warhammer filmes univerzum életre keltését az Amazon számára.

„Az összes rajongónak azt üzenem, hogy tiszteletben tartjuk azt a szellemi tulajdont, amit mindnyájan szeretünk. Ígérem, hogy amit létre hozok, az egyszerre lesz mindnyájunknak ismerős és olyan, ami eddig még nem volt.”

– mondta akkor a színész.

Az év elején a Happy Sad Confused podcastben arról is beszélt, hogy karrierje legnagyobb megtiszteltetése, hogy részt vehet a Warhammer filmes és tévés univerzumának kiépítésében:

„Még nagyon az elején vagyunk, de az, hogy lehetőségem van ezt felépíteni, és a kormányrúdnál lehetek, rendkívüli dolog. Ez az, amiről felnőttként is ábrándoztam.”

Cavill maga is nagy rajongója a játéknak, és nemrég a közösségi médiában is megosztotta, hogy szeretné, ha gyermekei minél előbb részesei lennének szenvedélyének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés

(via NME)